Kryptonim: CLEAN
Witajcie!
Cóż, postanowiliśmy odtajnić akcję, jaka w ostatnim czasie była prowadzona na forum, przez dwóch moderatorów. Miała ona na celu poprawienie jakości forum, poprzez zło, śmierć i zniszczenie (czyt. edytowanie wypowiedzi, usuwanie ich, egzekwowanie regulaminu). Przelaliśmy hektolitry potu, ręce pousychały, a oczy wypaliły się przy tej ciężkiej pracy, ale w końcu akcja dobiegła końca. A to wszystko dla was, kochani użytkownicy! (czyt. dla dobra forum).
A teraz trochę statystyk:
Dzięki nam, 204 łamiące święte prawo forum posty, zostały ścięte.
40 postów, zostało zesłanych tam, gdzie ich miejsce.
117 razy trudziliśmy się, by odpicować waszą odpowiedź ładnym czerwonym kolorkiem, dopiskiem u dołu, bądź modnym czerwonym wykrzyknikiem.
30 postów zostało oddzielonych od łona matki w różnych celach.
Za przewinienia, zostało przydzielonych z najwyższą rozwagą 19 wyroków, w wyniku których została wydana 1 kara śmierci.
12 godzin, zostało przepracowane przeze mnie, wliczając popijanie Yerba Mate.
Zdobyte zostały 3 odciski i wiele pomniejszych uszkodzeń na psychice
Ok 2 godzin, spiskowania i konsultowania z Jerrym.
Na koniec najważniejsze, czyli podziękowania. Najpierw podziękuję JERREMU, który ramię w ramię pracował ze mną nad tym. Mimo, że wielokrotnie staliśmy u progu rozpaczy, dokończyliśmy dzieła. Sam nie dał bym sobie rady, naprawdę wielkie DZIĘKI chłopie
P.S. Statystyki w przybliżeniu
Mam nadzieję, że nasza praca będzie doceniona, a w jej świetle tych parę ostrzeżeń, czy upomnień, nie będzie aż tak wytykane....
Przez te godziny spędzone przy porządkach tutaj, po nocach śnią mi się tylko przyciski "ZMIEŃ", "DAJ OSTRZEŻENIE", "PRZENIEŚ TEMAT"...i gromy lecące od userów typu "Ty frajerze za co dostałem ostrzeżenie?" (żarcik).
Muszę przyznać, że mamy bardzo wielu kulturalnych i honorowych użytkowników forum, którzy nawet po lekkim dostaniu po uszach, potrafili przyznać się do błędu i zaoferować pomoc, oraz naprawę tego co uczynili. Dziękuję wam gorąco za wyrozumiałość !
Pozdrawiam /jerry/
"Musimy nauczyć się żyć razem jak bracia, jeśli nie chcemy zginąć razem jak szaleńcy."
- Martin Luther King