Obejrzyj coś niezwykłego -Instytut Monroe'a

Tutaj są zamieszczane ciekawe linki do stron, filmów i tym podobnych rzeczy. Nie ma w tym dziale takiego odnośnika jaki ty uważasz za ciekawy, wstaw go tutaj, by podzielić się nim z innymi.

Moderator: Opiekunowie

Post Cz sty 14, 2010 8:50 pm

Obejrzyj coś niezwykłego -Instytut Monroe'a

http://www.youtube.com/watch?v=R7qw82fi_Ms
W książce R.Monroe " Dalekie Podróże" przedstawiony jest koncept osiągnięcia predkości ,która pozwala wyrwać się z ziemskiego systemu życia nazwana "prędkością ucieczkową".Według Monroe powinno to zostać zrobione przez gromadzenie energii od źródła stwórczego w ciągu wszystkich naszych źyć, w rezultacie tego budzimy świadomość i osiągamy tę prędkość,raz osiągnięta wolność daje nam nie tylko wieczność ale i nieskończoność.

Post Pn sty 18, 2010 11:40 pm

Re: Obejrzyj coś niezwykłego -Instytut Monroe'a

tylko trzeba wiedzieć dokąd odejść.... Mi się podobała wizja świata po roku 3000(chyba), bo każdy brał to czego potrzebował i odchodził :) marzenia...

Post Wt sty 19, 2010 11:26 pm

Re: Obejrzyj coś niezwykłego -Instytut Monroe'a

tak świat po 3000 roku(wspaniały) chciałabym go zobaczyć może kiedyś mój MTJ mnie tam zabierze
wydaje mi sie ,że chodzi tu o udanie się na wyższe plany i egzystowanie na wyższysz wibracjach...gdy już uwolnisz sie od wibracji niższych czyli właśnie ziemskiego systemu przekonań

Powrót do Linki