obe0story

Moderator: Opiekunowie

Post So sty 24, 2009 11:34 pm

obe0story

CBM
Ostatnio edytowano Cz cze 24, 2010 6:47 pm przez dreamer, łącznie edytowano 1 raz

Post So mar 07, 2009 6:34 am

Re: obe0story

dzisiaj notka o kolejnej podróży w tunelu. Jutro rano uzupełnię ją o wyniki dzisiejszej próby :)

na blogu zawarte są prawie wszystkie moje doświadczenia od momentu kiedy zacząłem wychodzić. Zapraszam serdecznie ;)

Post Wt mar 10, 2009 11:32 am

kolejny daleki lot, zapraszam na bloga:)

Post Wt mar 17, 2009 2:47 pm

zajebiste doświadczenie w astralu, zapraszam na bloga :)

Post Wt mar 17, 2009 5:44 pm

"zajebiste" :| nie lubię tego słowa. zawsze można powiedzieć "piękne", "porażające", "zachwycające". "zajebiste" wydaje się być take wulgarne.
wiem, czepiam się.
...:::dać się ponieść i wylądować na drugim brzegu rzeki świadomości:::... wędrowiec do świtu
http://www.obemania.pl/
KOCHAM WAS :)

Post Wt mar 17, 2009 6:22 pm

Dreamcather napisał(a):"zajebiste" :| nie lubię tego słowa. zawsze można powiedzieć "piękne", "porażające", "zachwycające". "zajebiste" wydaje się być take wulgarne.
wiem, czepiam się.

czepiasz sie.
Wulgarność przepisali temu określeniu ludzie, dla mnie to słowo jak słowo : )

Post Śr mar 25, 2009 12:48 pm

gruz napisał(a):fajny blog ;),z tego co widzę masz całkiem sporo doświadczeń pozacielesnych ;),widzę że seks uprawiałeś w poza ;),masz 16 lat,prawda?to nic złego ;),gdybyś to zrobił w realu to wtedy mogłoby być gorzej,ale w poza

to co mam do napisania to piszę na forum ;)

1. nie widze niczego złego w uprawianiu seksu zresztą prawiczkiem już nie jestem

2. wróć do pisania bloga, gruz :D

pozdro :)

Post Śr mar 25, 2009 6:48 pm

dreamer napisał(a):1. nie widzę niczego złego w uprawianiu seksu zresztą prawiczkiem już nie jestem
Ciekawe iż w naszym społeczeństwie dużo łatwiej jest skłamać niż się przyznać iż się jest prawiczkiem (wiem iż brzmi to jak przytyk. Jeśli to tak ktoś odbierze - przepraszam).
Ja tam się przyznać mogę. Jestem prawiczkiem. Ot jaką wygodę daje internet.
...:::dać się ponieść i wylądować na drugim brzegu rzeki świadomości:::... wędrowiec do świtu
http://www.obemania.pl/
KOCHAM WAS :)

Powrót do Blogi