mam pytanie

Potrzebujesz wsparcia? Wiedz, że nie jesteś sam. Wyrzuć to z siebie. Jesteśmy z Tobą.

Moderator: Opiekunowie

Post So lip 11, 2009 8:11 pm

mam pytanie

nie wiem czy w dobrym dziale ( jak by co to przenieście) a wiec...
dzis podjąłem sie kolejnej proby wyjscia z ciala ( usnąłem :oops: :x )
no ale zaraz przed usnięciem czułem ze moje cialo jest strasznie cięzkie, czy to jest jakas oznaka ze jestem juz blisko ?? prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje i pozdrawiam :D :D

MSA

Post So lip 11, 2009 11:16 pm

Re: mam pytanie

No, blisko blisko :). Już się może paraliż zaczynał, albo bardziej czułeś ciało astralne niż fizyczne i to fizyczne wydawało się cieższe, bo trudno nim było ruszyć (?). Albo cie wywaliło już na płytką fazę...

Tak czy siak -- nowe jest dobre, fazuj dalej :)

Post N lip 12, 2009 1:23 am

MSA napisał(a): trudno nim było ruszyć (?)

hehe nie wiem bo nie probowalem sie ruszac :D :D dzeki za odp. 3m sie

MSA

Post N lip 12, 2009 1:18 pm

Dla mnie najtrudniej utrzymać pogłębianie stanu. Dziś dajmy na to ze 2-3 razy zaczynała mi się "powiększać" czerń przed oczami i robić przestrzenna, a ze 4-5razy startowały delikatne wibracje. Czyli już niby wiem jak zacząć, ale zaraz mnie cofa/stan zanika.

A z tym ruszaniem się, to tak jakby "myślisz o ruszaniu się", "stwierdzasz że zaraz cośtam się ruszy", bo standardowy ruch, przynajmniej u mnie, zawsze porusza fizycznym. A już udawało mi się "odpłynąć" na 1-2cm w lewo/prawo :).

Faktem jest, że przed wyjściem może się dziać masa różnych rzeczy i ciężko powiedzieć "ile % już się wyszło". Nowe jest dobre, oznacza postęp. Pozdro i powodzenia!

Opiekun

Post N lip 12, 2009 8:07 pm

Ciężkośc to czuję czasem po spędzeniu danego czasu w medytacji, raczej blisko wyjścia wtedy nie jestem ;P
Wątpię by to był paraliż, no ale każdy jest inny. Osobiście u mnie wchodzenie w paraliż trwa od paru do parunastu sekund, w zależności od różnych czynników. Gdybyś miał to co ja a i pewno większośc osób to byś nie usnął. Możliwe, że nie zasypiam wtedy bo zaczynam coraz lepiej poznawac swoją fizjologię umysłu, ale nie wiem nic na 100%.
Tak więc pamiętaj, sam dla siebie powinieneś byc guru, i jedyne co Ci mogę doradzic to najlepsza i najtrafniejsza metoda prób i błędów.
Gdy będziesz w 100% paraliżu będziesz wiedział, że to jest to, gdy będziesz miał wibracje będziesz wiedział, że to jest to itd.

Post N lip 12, 2009 9:57 pm

dzieki wielkie 3mcie sie :D :D

Powrót do Pomocy-Help!