chosen one ;)
Re: EMITER
ka napisał(a):-To dlatego ze strasznie łatwo cie oszukać
Pojęcia, zjawiska, nazwy, akronimy, postacie...
Moderator: Opiekunowie
chosen one ;)
ka napisał(a):-To dlatego ze strasznie łatwo cie oszukać
chosen one ;)
Śniący napisał(a):no cóż widocznie bywają bardziej smakowite kąski od Ciebie
ka napisał(a):W moim mniemaniu EMITER to miało być coś co mnie stworzyło, lub coś czym bylem zanim się tu na ziemi pod jakakolwiek postacią pojawiłem, lub tez moje pierwsze ziemskie wcielenie, być może jakimś przypadkiem się tutaj stworzyłem samOgólnie wierzyłem ze będzie to podroż do wewnątrz od taki spacerek
To jest w stylu: A ja coś wiem ale wam nie powiem
Bo decyzje czy jesteś na to gotowy i czy w ogóle powinieneś o tym wiedzieć powinno podjąć twoje MTJ a nie ja.
hepi napisał(a):To jest w stylu: A ja coś wiem ale wam nie powiem
Dokładnie tak to wygląda
Bo decyzje czy jesteś na to gotowy i czy w ogóle powinieneś o tym wiedzieć powinno podjąć twoje MTJ a nie ja.
To mnie rozbawiło. Sam napisałeś, że nie ufasz swojemu MTJ, więc dlaczego jednocześnie naszych MTJ stawiasz na piedestale, z którego oni decydują co dla nas dobre.
hepi napisał(a):A teraz - Tak jestem gotów, od 24 lat czekam na tą wielkopomną chwilę, a teraz mnie oświeć. To ta chwila, ten czas, mam pisemne zezwolenie MTJ.
Dobra koniec żartów, tak serio, wierzysz, że jesteś w posiadaniu super wiedzy, która wpuszczona do głów "plebejuszy" spowoduje dysfunkcję ich myślenia?
chosen one ;)
ka napisał(a): Zero powrotu, zero przesunięcia, po prostu ciało fizyczne i jakim cudem miałem już otwarte oczy??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości