Moja Afirmacja/modlitwa

Potrzebujesz wsparcia? Wiedz, że nie jesteś sam. Wyrzuć to z siebie. Jesteśmy z Tobą.

Moderator: Opiekunowie

Post Pn sty 18, 2010 7:41 pm

Moja Afirmacja/modlitwa

New Edit:tak przy okazji nie bede zaczynał nowego tematu:
Coś mi się z pamięcią roztroiło choć zapisywałem sny zaniedbałem dziennik przez jakieś kilka dni.. A teraz od kilku tych dni jak się budze zupełnie czarna dziura nic nie pamiętam. Żadnego nawet urywku snu. Troche mnie to martwi niewiem nawet co mam pisać w dzienniku skoro nic nie jestem wstanie sobie przypomnieć a niec hce pogorszyć sytuacji twierdząc podświadomości że nie pamiętam nic z nocy. co więc uczynić i co pisać na pustych kartach dziennika w tym przypadku jak budzę się bez świadomości i pamięci? :)

Chciałbym przedstawić wam moją afirmacje choć raczej wygląda jak modlitwa.
Kieruje ją do Boga(Stwórcy) do Opiekunów(Niefizyczni Przyjaciele i Przewodnicy) i do MTJ(mojej podświadomości). Jestem Ciekaw co o niej sądzicie?? Może jakieś propozycje co do zmian mile widziane. Oczywiście jeśli ktoś chce wykorzystać ją do własnych celów bądź jej fragment proszę bardzo macie pełne prawa :)
Starałem się pisać prosto z serca oraz zainspirowany książką "Potęga Podświadomości" autora Joseph Murphy. Wielka wiara i upór Maniaka a w końcu o co prosimy będzie nam dane!
Jako były Katolik ta modlitwa wygląda jak wygląda ważne jest to co mamy w sercu.
O to ona:
Jestem świadomy... Pamiętam i wierze że jestem czymś więcej niż fizyczne ciało bowiem mam dusze która jest częścią Boga a sam jestem jego dzieckiem. x2
Składam me troski i życzenia ku Bogu Stwórcy prosze wysluchaj Mnie i spełnij me pragnienia.
Z Bożym dziełem działaj MTJ'ocie podświadomości moja nieskończona Ja teraz wołam do Ciebie urzeczywistnij moją wolę w dzień i w nocy
nie interpretuj, działaj ku miłości i rozwoju prowadź, bowiem Ty rękami Boga i Opiekunów troską daj mi to co poproszę a Moja dusza stokroć więcej nam z Astralnych Światów wiedzę zniesie.
Poprzez Opiekunów , MTJ'ota i Podświadomość oddziaływaj na Mnie Panie bym stawał się coraz doskonalszym bytem i w całym wszechświecie świecił przykładem!!!
Jestem Świadomy Pamiętam i wierze że jestem czymś więcej niż fizyczne ciało.
Zatem wołam do Was i do głebi podświadomości samego Siebie:
- Każdego następnego Dnia kiedy wstanę będę wypoczęty i pełny kosmicznej energii która da mi siłę i moc działania na cały dzień oraz będę pamiętał moje sny i zdobyte doświadczenia. x5
- Będę Świadomie opuszczał swoje Fizyczne Ciało kiedy tylko będę chciał i z każdym razem będę w tym coraz lepszy a moje podróże dalsze , ciekawsze i bardziej dostrojone. x5
- Wszystko co będę robił w życiu pokieruje się Sercem i dam wszystko z Siebie. x5
- Jestem gotów na zmiany i nauki bezcenne, mam umysł otwarty na wszelkie prawdy. Opiekunowie NFP przyjdźcie Ja do was wyciągam ręce i proszę odpowiedzcie na wezwanie. x5
- Mam silną wolę a w głowie wszystko poukładane, czas na samego Siebie udoskonalanie! x5
- Zawsze będę wiedział jak się zachować i co mam robić jaką drogę wybierać by być szczęśliwym, mądrym i bogatym. x5
- Muszę się skupić, zrelaksować i prawdy nauczyć. x5
- Czas na samego Siebie udoskonalanie. x5
- Opiekunowie i NFP w każdym czasie i miejscu wspomagajcie Mnie i prowadźcie najdalej gdzie się da. x5
- Wierzę we wszystko co mówię i że moja Podświadomość to wszystko zrealizuje! x5.
- Każdego poranka będę coraz bardziej rozwinięty duchowo i Cielestnie a Miłość wypełni moje Serce. x5
- Życzę Sobie być w pełni zdrowia na Ciele i Duszy bowiem siła która Mnie stworzyła teraz w ciągu nocy uleczy i zregeneruje wszystkie moje wady i choroby. x5
- Życzę Sobie świadomie opuszczać Ciało Fizyczne kiedy tylko będę tego chciał i odbywać Mistyczne Podróże. x5
- Wierzę głęboko we wszystko co mówię i doświadczam a moja wiara pozostanie nie złamana. x5
- Swoją wiedzę i nabyte umiejętności przekaże potrzebującym i pomogę Bliskim i każdej Osobie do której dotrę. x5
- Życzę sobie kierować się Miłością, dobrocią a swoją wiedzę wykorzystywać w słusznych sprawach by osiągnąć kolejne szczeble rozwoju. x5
- Ufam Bogu Stwórcy w plan jaki ma dla mojej Duszy niech się stanie wola Jego.
Amen.

Dziękuje Podświadomości za zrealizowanie wszystkiego o co poproszę MTJ'ota za wsparcie i energię a Kochanych Opiekunów za czuła Miłość , wsparcie i naukę.
Ostatnio edytowano Śr sty 20, 2010 7:26 pm przez Captain Noni, łącznie edytowano 1 raz

Post Pn sty 18, 2010 8:27 pm

Re: Moja Afirmacja/modlitwa

wooow i jak Ty chcesz sie tego nauczyc na pamiec? ;) to mają być Twoja spontaniczne słowa, z prośbą o wyjście lub wczesniej juz przemyślane : ) no ale afirmacja/homilia niezła ;P ;)

Post Pn sty 18, 2010 9:06 pm

Wiem długie ale to tylko ogólnie zarys o cze chce prosić o spełnienie ;) z czasem wkuje się w podświadomość.. i Przyniesie efekty :) Kto sieje ziarno w glebie świadomości ten może liczyć na żyzne plony. Pozdrawiam.

Post Pn sty 18, 2010 9:25 pm

noi tą wypowiedzią sam sobie odpowiedziałeś na zadne pytanie :)

Podróżnik z bagażem doświadczeń

Post Pn sty 18, 2010 9:54 pm

Moim zdaniem za długa, no ale to jego "homilia" więc jak chce to czemu nie. Tyle że po którymś razie jak ją będzie tak powtarzał, to się okaże, że tak na prawdę w momencie wypowiadania tego będzie myślał o czymś innym. A to się raczej nie przysłuży, bo energia podąża za myślami a nie za formułką.
Czy nie lepiej posłać skoncentrowaną energię za krótką konkretną myślą?
ciekawość to pierwszy stopień do... wiedzy
cokolwiek powiem w jakiejkolwiek sprawie, będzie to zawsze jedynie czubek góry lodowej

Odwaga w Poza to Tarcza, a Miłość do Wszechrzeczy to Miecz, który unicestwia Przeciwności.

Post Pn sty 18, 2010 10:28 pm

VVii napisał(a):Czy nie lepiej posłać skoncentrowaną energię za krótką konkretną myślą?

dokladnie.

Post Pn sty 18, 2010 10:59 pm

Nawet fajna ta modlitwa, tylko trochę za długa... Napisz później o efektach ok?

Post Pn sty 18, 2010 11:06 pm

napisz napisz efekty jestem ciekaw czy MTJ itd.. Ci pomogą opuścić CF :)

Post Wt sty 19, 2010 4:43 pm

Tzn. wiem ze jest za długa powinienem wybrać sobie założenie które chce spełnić poprzez podświadomość. Cały dzień powtarzałem podświadomości że bym zjadł sobie spaghetti chociaż wiedziałem że Mamuśka szykuje co innego efekt zaskoczył Mnie kiedy na talerzu zobaczyłem moje wymarzone danie. Dla nie których przypadek ale wiara czyni cuda a możliwości naszych MTJ są nie ograniczone :>

Czy nie lepiej posłać skoncentrowaną energię za krótką konkretną myślą?
Lepiej tylko trzeba się zdecydować co najbardziej chcemy a ja bym chciał wszystko :D

Post Wt sty 19, 2010 7:05 pm

Masz przykład spageti - to była krótka myśl, której poświęciłeś dużo energii i się spełniło. Podświadomość nie lubi wszystkiego na raz. Jak chcesz wszystko to to dostaniesz, tylko że w dużo późniejszym czasie. Szybciej będzie po koncentracji na kolejnych konkretach/priorytetach.
cokolwiek powiem w jakiejkolwiek sprawie, będzie to zawsze jedynie czubek góry lodowej

Odwaga w Poza to Tarcza, a Miłość do Wszechrzeczy to Miecz, który unicestwia Przeciwności.

Opiekun

Post Wt sty 19, 2010 8:45 pm

Po 1 z serca a nie z kartki po 2 co za dużo to nie zdrowo :) a po 3 w czasie teraźniejszym, musisz przekonać podświadomość, że to już się dzieje :)

Kolejno a nie na raz, bo nic ciekawego nie dostaniesz :)

Post Śr sty 20, 2010 10:30 am

Tak macie racje lepiej włożyć więcej energii skupić się na konkretnym działaniu które chcemy osiągnąć. Dzięki za porady będę stosował je w czasie teraźniejszym + wizualizacja ze już to osiągnąłem/mam.

tak przy okazji nie bede zaczynał nowego tematu:
Coś mi się z pamięcią roztroiło choć zapisywałem sny zaniedbałem dziennik przez jakieś kilka dni.. A teraz od kilku tych dni jak się budze zupełnie czarna dziura nic nie pamiętam. Żadnego nawet urywku snu. Troche mnie to martwi niewiem nawet co mam pisać w dzienniku skoro nic nie jestem wstanie sobie przypomnieć a niec hce pogorszyć sytuacji twierdząc podświadomości że nie pamiętam nic z nocy. co więc uczynić i co pisać na pustych kartach dziennika w tym przypadku jak budzę się bez świadomości i pamięci? :)

Opiekun

Post Śr sty 20, 2010 8:03 pm

Częstotliwość snów nie zależy tylko od spisywania ich w dzienniku :)

Post Cz sty 21, 2010 11:40 pm

:shock: Nieźle i Ty to przed każdą fazą powtarzasz
to chyba sposób na usypianie ciała masz opracowany ;)
a tak serio to podziwiam

Post Śr sty 27, 2010 7:46 pm

Jeśli nie pamiętasz snu, to może pamiętasz wrażenie, uczucie, coś w tym stylu. Zapisz cokolwiek, w czasie późniejszym będzie się pojawiać więcej szczegółów i znów zaczniesz pamiętać sny.
Zamknij oczy i wczuj się w to co było przed chwilą, czyli we śnie, może się przypomnieć cokolwiek od ciemności po kolorowe obrazy, których w żaden sposób nie będziesz potrafił opisać, tak jakbyś nie znał słów.
Ja tak w kilka dni docieram do pamiętania prawie 10 snów z nocy.

Następna strona

Powrót do Pomocy-Help!