Jak trafiłeś na forum ?

Wszystkie ankiety jakie przeprowadzono na forum znajdują się tutaj. Oddając swój głos na którąś z ankiet, pomagasz oraz decydujesz o swojej przyszłości.

Moderator: Opiekunowie

Post Pt gru 04, 2009 9:51 pm

Re: Jak trafiłeś na forum ?

Tak, w sieci jest wszystko :)
Ja nie szukałem nic o OBE. Szukałem natomiast nowych książek o tematyce hunowej na www w księgarnii Nieznanego Świata. Kupiłem "Tworzenie rzeczywistości" Marka Witkowskiego, a przy okazji "Miłość i Wolność Poza Ciałem" Darka Sugiera, co mnie bardzo zdziwiło, że jest jakiś polski autor czegoś o OBE...
Przeczytałem, potem wizyta na http://www.obemaniak.pl a z niej na forum.

Post N gru 13, 2009 5:22 pm

Poszukiwałem stron o tematyce OOBE i LD i znalazłem obemaniak.pl, a z tamtąd na to forum :)

Post Cz gru 17, 2009 11:52 am

Ze strony DS :D

Post Pt gru 18, 2009 6:58 pm

google.pl :D

Post Pn lut 15, 2010 1:21 am

O ile dobrze pamiętam z czata na oobe.pl. Dawno to było, wtedy dość często tam bywałem, teraz prawie wcale. Podobnie zresztą jak na tym forum ;)

Z innej beczki: Co się dzieje z Darkiem?

Post Pn lut 15, 2010 9:53 am

olał nas i od miesięcy się nie odzywa. ale na http://forum.obemania.pl/ planujemy się pokazać u niego osobiście i sprawę wyjaśnić.
...:::dać się ponieść i wylądować na drugim brzegu rzeki świadomości:::... wędrowiec do świtu
http://www.obemania.pl/
KOCHAM WAS :)

Post Pn lut 22, 2010 8:19 am

Przesiadywałem całymi dniami przed druga-droga.com i starałem się na pamięć wyuczyć wszystkiego o LD i starałem się je mieć. Jakiś rok prób, a tu nagle stronka zrobiła się płatna. Wkurzyłem się, bo całkiem przyzwoitego człowieka przykrył biznes. Szukałem jakiejś strony o OOBE, ale nie mogłem znaleźć. Po jakimś czasie odnalazłem w sieci i-dosera i na polskim forum tego programu odnalazłem tę stronkę. Oczywiście i-doser jak na złość na mnie nie działa, tak samo jak nie mogę wyjść z ciała...

Post Pn lut 22, 2010 4:50 pm

a ja, tak jak juz kilka osób tutaj, ze strony obemania.pl ;) a na stronke trafilam po przeczytaniu ksiązki Pana Darka ;)
Ona field when the judgement and all the pain you feel can no longer reach you, in the silence existing between your every thought that is where I'll meet you

Podróżnik z bagażem doświadczeń

Post Śr mar 10, 2010 8:57 pm

jak miło wiedzieć, że ktoś trafił z obemani gdzieś indziej czyli tu:D a nie odwrotnie
ciekawość to pierwszy stopień do... wiedzy
cokolwiek powiem w jakiejkolwiek sprawie, będzie to zawsze jedynie czubek góry lodowej

Odwaga w Poza to Tarcza, a Miłość do Wszechrzeczy to Miecz, który unicestwia Przeciwności.

Post Cz maja 13, 2010 12:57 pm

To ja bardzo nietypowo się tu znalazłem. Słuchałem muzyki na youtube, a konkretniej fisz - zaraz wracam(http://www.youtube.com/watch?v=eNcQtr_iXDQ). W informacjach dotyczących filmiku podany był adres forum, z ciekawości kliknąłem.

MSA

Post Cz maja 13, 2010 5:12 pm

Ładny masz avatar - Awesome ;)

Post Cz maja 13, 2010 10:05 pm

Google moim przyjacielem..

Post Pn lip 12, 2010 9:12 am

Gooooooogle jest też moim przyjacielem :)

Post Pn sie 09, 2010 5:22 pm

Śniący mnie wyśnił ;)

Post So paź 09, 2010 11:40 pm

Ja trafiłem na obeforum po przeczytaniu książki Darka Sugiera i oczywiście jego archiwalnej strony obemania.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ankiety