Przywitaj się

Właśnie zarejestrowałeś się na forum ? Nikogo tu nie znasz ?? Opowiedz nam coś o sobie, jak masz na imię, gdzie mieszkasz, czym się zajmujesz i interesujesz, cokolwiek tylko chcesz, wybór należy do ciebie. Z pewnością pomoże nam to lepiej się poznać.

Moderator: Opiekunowie

Post Cz sie 11, 2011 2:28 pm

Re: Przywitaj się

Witam, mam na imię Bartek i mam 17 lat. O OBE i LD wiem od dawna, jednak nigdy nie potrafiłem się zebrać, żeby spróbować. Ostatnio jednak sporo czytałem, na tym forum jak i gdzie indziej. Kropke nad i jednak w pewien sposób postawiła ta strona - ... Przeczytałem kilka 'maili' i mają one dla mnie dość duży sens, dlatego postanowiłem, że zacznę próbować osiągnąć OBE zarówno jak i LD ( bardziej oczywiście zależy mi na tym pierwszym) Jeśli macie jakieś rady dla nowicjusza, chętnie je przeczytam. Pozdrawiam :)

Opiekun

Post Wt sie 16, 2011 6:40 pm

Witaj bracie, po prostu pytaj bez żadnego krępowania :)

Post Cz sie 18, 2011 12:53 pm

Witam wszystkich uczestników forum.
Mieszkam w samym centrum Polski, mam lat... troszkę więcej niż średnia na tym forum. Wykształcenie wyższe, życiowa stabilizacja, praca, dom, ogród, aktywnie uprawiam sport z niezłymi wynikami na zawodach, podróżuję. Niczego niby do szczęścia nie brak. Aż tu nagle pewnego dnia dostałam do przeczytania książkę Darka S. "Miłość i wolność..." osłupiałam! Po zaledwie 3 tygodniach takich sobie ćwiczeń i dość małej wprawy miałam pierwsze solidne wyjście (metoda 4+1), spotkałam jednego pomocnika. Potem drugie ale gorsze. Na terenie mojego domu jedynie. Nigdzie dalej. Jednym słowem jestem zafascynowana tematem OOBE od 2 miesięcy. Niestety jak zaczęłam czytać więcej na ten temat (trylogia Monroe, Richard Webster "Podróże astralne", wertować internet, słuchać nagrań (strona w internecie Adam Bytof), wchodzić w stan relaksacji i w ogóle za dużo przy tym majstrować, skończyło się. Zero wyjść. Już prawie 3 tygodnie. Przyczyny za nic nie mogę zlokalizować. Nie zrażam się jednak, ćwiczę codziennie. Bardzo chętnie porozmawiam o tym z kimś bardziej doświadczonym, bo osobiście nikogo takiego nie znam a samemu trudno ruszyć jak się gdzieś nagle utknęło. Mój nr GG 36097675. Wieczorem. Wiem, że się tu wspieracie jak możecie. Czy to forum jest bardzo, średnio, czy mało aktywne? Ja nie widzę tu zbytniego ruchu. A szkoda. To by było tyle jak na pierwszy raz. ;)
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują. Albert Einstein

Post Cz sie 18, 2011 2:57 pm

Ruch na forum jest średni...albo raczej mały. Kilku nowicjuszy i kilku pomagających - reszta gdzieś wybyła, może dlatego że zajęli się bardziej praktyką albo dlatego, że życie codzienne ich pochłonęło, do tego dochodzą jeszcze wakacje itp. Jednak jeśli masz jakieś pytania to na pewno nie zostaniesz bez odpowiedzi.

Ps. Witam na forum i pozdrawiam.
Temet nosce.

Post Śr paź 19, 2011 9:28 pm

Witam wszystkich:) Jestem studentem informatyki, temat oobe interesuje mnie od kilku lat, ale za poważne ćwiczenia wziąłem się dopiero w maju, a od lipca do teraz miałem przerwę. Jak na razie udało mi się tylko raz wywołać oobe, którego nawet nie byłem świadomy, bo nie wydostałem się za obręb łóżka. Oczywiście, kiedy wróciłem do ciała, dotarło do mnie co się właśnie stało i żałowałem, że nie utrzymałem tego stanu. Forum wygląda tak jakby zawierało większość niezbędnych porad i odpowiedzi, przekonamy się:) Jeszcze raz witam wszystkich;)

Opiekun

Post Śr paź 19, 2011 9:54 pm

Więc i ja witam Ciebie :)

Post So sty 28, 2012 3:03 pm

Czołem!

Zarejestrowałem się... nie bez problemów, ale dziękować opatrzności i cierpliwemu Adminowi - udało się. No to tak... mam ćwierć wieku, pochodzę z Gdańska, z zawodu jestem muzykiem, z zainteresowań programistą i onironautą z aspiracjami na obenautę. Świadome śnienie towarzyszy mi od dzieciństwa, zjawisko przychodzi samo i to dosyć często, choć wczoraj pierwszy raz w życiu wywołałem świadomy sen (próbując wejść w OOBE). Na razie efekty mojej pracy nad OBE graniczą z zerem, powiedziałbym, że są zerowe ale doświadczyłem kilku zjawisk, których nie rozumiem (czyli coś się jednak dzieje).

W ogóle to interesuję się bardzo wieloma rzeczami, dzięki czemu znajduję wspólny język z wieloma ludźmi, mam także chorobliwe skłonności do altruizmu i angażowania się w niekomercyjne (za to ciekawe) projekty.

Pozdrawiam wszystkich.

chosen one ;)

Post So sty 28, 2012 8:25 pm

Witaj pomimo problemów ;)
Sny są nami, a my nimi swoimi pragnieniami.
http://www.shamanika.pl

Opiekun

Post Pt lut 03, 2012 11:58 pm

Również witam.

Post Cz lut 09, 2012 11:44 pm

:) witam... zarejestrowalam sie bo....dużo ludzi czmychnęlo tu z oobe.pl/park :) przyszlam za Nimi:D mam na imię Dorota:D po oobe i ld:) teraz odpoczywam od doświadczeń zajęta życiem...może przystanę na chwile...muszę odpocząć...:) dawno nie zaglądalam w gląb siebie...

Rona napisał(a):Hę, a księdza to Wy się nie boicie, przeca to zakazane tematy? hi hi hi
RONA mam ksiazke napisaną przez ksiedza:) "Oni byli poza cialem" :) tak, ze wiesz...

chosen one ;)

Post So lut 11, 2012 6:55 pm

Witaj doloreskaa1 uciekinierko ;)
Sny są nami, a my nimi swoimi pragnieniami.
http://www.shamanika.pl

Opiekun

Post Wt lut 14, 2012 10:15 pm

hejjjjjjjjjjjjjj fajnie, że jesteś :))))))

Post Śr lut 15, 2012 3:11 pm

Witam, Adrian
Na wiosne lat 17, probuję oobe od ok 2-3 tygodnii, lecz niestety jeszcze sie nie udało ;/

Jeżeli ktoś jest w stanie pomoc, to zapraszam do działu Pas startowy :)
Poprzednia strona

Powrót do Przedstaw się