OOBE - pomoc
Jedynym moim ratunkiem było wskoczenie w lustro podczas LD aby uzyskać OOBE, raz prawie się udało ale niestety się obudziłem (nie pamiętam gdzie słyszałem o tej technice). Podsumowywując, mam problem z szybkim zasypianiem po położeniu się spać, wiem wszystko z teorii na temat wibracji, paraliżu, nie boje się wyjścia z ciała ani nic z tych spraw. Paraliżu sennego nigdy niestety nie doświadczyłem, mówię niestety co wydaje się dziwne dla niektórych bo miłe to uczucie (podobno) nie jest, ale mi dało by ono wiarę w to że w końcu coś mi się udaje...Wibracje czy dźwięki słyszane przy zasypianiu też są mi obce. Wiem że sprawa jest ciężka ale bardzoooo bym prosił o jakieś wskazówki, metody 4+1 próbowałem miliony razy tak samo jak WILD-a i zawsze kończyło się tak samo, zasypiałem. Proszę mi nie pisać tekstów w stylu "napij się kawy przed snem" czy coś takiego bo wtedy po prostu dłużej leżę a i tak nic się nie dzieje. Bardzo potrzebuję jakiegoś natchnienia, znaku że faktycznie coś robię dobrze bo powoli zaczynam tracić nadzieję że coś mi się kiedyś uda (bo LD to nic wielkiego, każdy je sporadycznie miewa). Jeśli macie jakąś odpowiednią technikę dla mnie to był bym wdzięczny, jeszcze 2 sprawy, prosiłbym o konkretne informacje dotyczące wibracji, staram się robić wszystko tak jak w instrukcjach z kursu ale nic to nie daje (tylko mnie trochę oczy bolą po dłuższym czasie). Może być link, cokolwiek gdzie są jakieś konkretne informacje, używałem opcji szukaj ale to tak jak bym wpisywał OOBE na forum o OOBE, wyskakuje milion postów. I ostatnia prośba, bo wiem że się rozpisałem ^^ Tu tylko do ludzi z Krakowa, wie ktoś gdzie w Krakowie można kupić jakąś fajną książkę o OOBE? Uprzedzam od razu że wiem że przez internet można kupić ale chciałem ją zobaczyć przed kupnem