Re: Przywitaj się

Jestem humanistką ze ścisłym umysłem, po ścisłym kierunku studiów. Pewnie nie wierzyłabym w oobe, gdyby nie to, że jako nastolatka nieoczekiwanie prawie "wyszłam", późnym porankiem, z otwartymi oczami. Ogromny ciężar nagle wbił mnie dosłownie w łóżko, silne narastające wibracje i łomot w uszach mnie przeraziły. Nie wiedziałam co to jest, ale wiedziałam, że jeśli pozwolę, żeby to się dalej działo, to coś się wydarzy. Z wielkim wysiłkiem zatrzymałam wibracje. Akurat interesowałam się w tym czasie LD, więc dokształciłam się w tym temacie. Postanowiłam nigdy w życiu tego nie próbować.
Po prawie 10 latach znalazłam się jednak na takim dziwnym etapie życia, w którym doszłam do wniosku, że w natłoku różnych ideologii, religii, opinii i kłamstw muszę, chcę w coś wierzyć, chcę znać odpowiedzi na moje pytania o "życie, wszechświat i całą resztę"

Coś mi wciąż podszeptuje, że tam mogę znaleźć jakieś odpowiedzi, coś zrozumieć, coś mnie tam ciągnie - dlatego wróciłam do tematu. Mam zamiar naukowo podejść do sprawy. Po kilku nieudanych próbach przeczytałam książkę R. Monroe i tej samej nocy miałam pierwsze (bardzo krótkie) oobe w życiu (opisałabym, ale kto to będzie czytał). Od tamtej pory znów nic, ale w końcu się uda

Evie napisał(a):Witajcie!
Zastanawiam się czy ktoś tu jeszcze zagląda. Bo jeżeli tak to może udałby się reaktywować forum z tą garstką odwiedzających. Może spróbować założyć nowe forum lub po prostu odświeżyć te.
Co o tym myślicie?
Szczerze mówiąc, jak się rejestrowałam to nie zwróciłam uwagi, że nikt tu już nie pisze - byłam wcześniej bardziej skupiona na czytaniu. Bardzo chętnie bym odświeżyła forum, przynajmniej w tematyce oobe, nawet z garstką osób - jestem bardzo za. Będę mimo wszystko tu zaglądać.