Rozmowy w toku TVN

Ogłoszenia o ciekawych kursach, promocjach, szkoleniach, wyjazdach czy spotkaniach. Jest możliwość zamieszczenia reklamy za odpłatnością.

Moderator: Opiekunowie

Post N cze 08, 2008 4:03 pm

Rozmowy w toku TVN

Witam was serdecznie!

Dzwoniła do mnie Maria Terlecka z Rozmów w toku TVN i wypytywała o OOBE. Wspomniała coś, że będzie taki odcinek o młodych ludziach co doświadczają oobe, kontaktów z duchami i pytała czy chce wziąć udział. Haha.. Ja oczywiście nie chciałbym iść jako gość bo nie jestem na tyle odważny aby publicznie głośno o tym mówić.. Mogę wziąć udział jako widz... Może jest ktoś chętny? Hehe.. Zostawiła mi swój prywatny nr kom abym się odezwał do niej :) Co o tym sądzicie? Moim zdaniem są plusy i minusy takiego "przedsięwzięcia". Plus to o OOBE dowie sie wiele ludzi, minus to, że mogą potraktować nas jako świrów :) hehe.. A my poważni ludzie jesteśmy :)

Zostawiam swoje gg:2300015

Pozdrawiam wszystkich !!

cya

Post N cze 08, 2008 4:08 pm

Re: Rozmowy w toku TVN

kurcze juz ktorys raz mi sie to ogloszenie przewija przez palce zastanaiwam sie czy to nie jest jakis znak. Nawet dostalam poczta list (mailem dwa razy znaczy sie )o tym ;) heheh a w jakim miescie bylby krecony program i ewentualnie kiedy?

Opiekun

Post N cze 08, 2008 4:58 pm

IMHO będzie z tego więcej dla nas minusów. Ludzie którzy nigdy nie mieli z OOBE styczności będą podchodzili do tego z dystansem (bardzo delikatnie powiedziane) i nie ma co ich za to winić. Forma programu "Rozmowy w Toku" nie jest moim zdaniem dobra by propagować cokolwiek. Szczególnie że zazwyczaj mówi się o jakichś dziwnych odszczepieniach, więc prawdopodobnie ludzie także "nasz" temat w ten sposób odbiorą. A w Ciemnogrodzie rozdmuchanie czegoś co odstaje od
narzuconych nam norm i ukazuje alternatywny sposób patrzenia bądź pojmowania świata, zwykle kończy się represjami ze strony religijnych fundamentalistów. Oczywiście jakiś odsetek oglądających może to skłonić do zainteresowania się tematem - a więc, być może warto - pozostawiam to do waszego rozpatrzenia :)

Pozdrawiam
"Pozytywne działanie nie może ulec zniszczeniu, podczas gdy negatywność nieuchronnie niszczy sama siebie." - Budda Siakjamuni
"Musimy nauczyć się żyć razem jak bracia, jeśli nie chcemy zginąć razem jak szaleńcy."
- Martin Luther King

Post N cze 08, 2008 6:13 pm

przeciez ine trzeba mowic o oderwaniach, mozna tak dobrac slowa by ludzie przyjeli to normalnie.

Post N cze 08, 2008 8:25 pm

Dajcie znać kiedy będzie ten program!! :D Muszę oglądać !!! :D
Chętnie bym tam poszedł do tego programu, ale 1. nie miałem jeszcze oobe, ani nawet LD :mrgreen: 2. 16-latka nie traktowaliby poważnie..

Więc mówię wam, jak macie możliwość - idźcie! Będziecie w TV! :mrgreen: Zróbcie to dla siebie, dla forumowiczów i dla świata! :D Jak już robią taki program to zadbajmy, żeby ktoś kompetentny się tam wypowiadał - a tacy to tylko na tym forum x) słyszałem, że zbierają ludzi do Rozmów w toku też na paranormalne.pl .. moim zdaniem tam są same krejzole i imbecyle :P Chciałbym zobaczyć w tym programie kogoś z Was :)

edit: OBE-MANIAK!!! :D DS'a nie może tam zabraknąć !! :D niech ktoś go powiadomi!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nie czytaj moich postów, są głupie.

Post N cze 08, 2008 10:51 pm

Jak dla mnie pomysł całkiem pozytywny i popieram!

Sam chciałbym znalesc sie na widowni podczas tego programu....

Nie widze minusów tej akcji, bo co może z tego złego wyniknąć?
Ewa
Drzyzga to inteligentna kobieta, a sposób w jaki przekaże się informacje o oobe i treść zależy jedynie od gości.

Jedni mogą zbłaźnić nasze mikrospołeczenstwo a inni nie - oby traf padł na tych rozgarniętych do wypowiadania sie.

Post N cze 08, 2008 11:12 pm

Wiadomo coś na temat kiedy miałby być nagrany odcinek o tematyce OBE i gdzie będzie nagrywany? Sam z chęcią zasiadłbym na widowni ale nie wiem czy będę miał taką możliwość. Fajnie by było zobaczyć DS'a i innych z tego forum w TVN ;)
I walka o strzepek marzen
o wieczne nadzieje i sens

Podróżnik z bagażem doświadczeń

Post Pn cze 09, 2008 12:32 pm

a ja sceptycznie do tego podchodzę. Na pewno zaprosili by kapelanka który by obsmarowywał nas błotem z głupim uśmieszkiem na mordzie. Na koniec wspomniał by że to new age'oska sekta.
Nie ma co komercjalizować zjawiska. Po co nam programy tv które oglądają stare dewotki? A myslicie że na widowni usadzą kogo? obemaniaków? oczywiście że staruszki od rydzyka. Takie programy są nastawione na produkcję emocji. Wysokooktanowego luszu :P
Gdyby Discovery coś nakręcił to był bym za. Albo chociaż strefa 11 (której już nie ma) albo kapela śpiewa w jarocinie piosenki z tekstami o oobe ;)
Na pewno nie będę się sprzedawał za kasę (bo oczywiście uczestnicy nie mówią o swoich intymnych sprawach za darmo)

tyle ode mnie w tej sprawie
pozdro
Ostatnio edytowano Pn cze 09, 2008 12:39 pm przez kronopio, łącznie edytowano 2 razy
http://www.zdrogi.blogspot.com L i b e r t é _ t o u j o u r s

Post Pn cze 09, 2008 12:49 pm

szczerze powiedziawszy to podzielam Twoje zdanie kronopio.. To jak nie chcecie Rozmów w Toku TVN to załatwie wam program w Discovery hehe... pozdrawiam

Post Pn cze 09, 2008 12:53 pm

Podzielam poglad Werewolfa i Kronopio . Chodzi o to ze tiwi zrobi z tego cyrk.Kto ma sie dowiedziec i tak sie dowie jego naturalna ciekawosc nie zginie.

Post Pn cze 09, 2008 2:01 pm

kronopio ja moge poejchac za darmo :) poza tym tez bylam przeciwna na poczatku, ale to tak samo mozna powiedziec z tym filmem ktory krecili filmowcy na zlocie i chca go wyslac pozniej do sieci. Kazdy film i program moze byc uznany za sekte czy odebrany źle jako namawianie. Ludzie sie boja mowic o tym glosno i to jest fakt. A tak by byla wieksza swoboda a to ze kosciol uznaje to za sekte o tym juz od dawna wiadomo. Ja tam sie nie boje opiniii publicznej i tak juz mnie maja za czubka :D

Post Pn cze 09, 2008 10:01 pm

Moim zdaniem są i plusy i minusy takiego przedsięwzięcia.
Jeżeli już miałby ktoś pójść do pani Drzyzgi to typowałbym Darka Sugiera,ponieważ ma już pewne doświadczenie z mediami i wypowiadaniem się na temat OoBE publicznie.

Pozdrawiam,Mithril.

PS.Może by napisać do redakcji Discovery aby rozważyli pomysł zrobienia takiego filmu dokumentalnego?.

Post Pn cze 09, 2008 11:52 pm

Silverka, jednak ten film w sieci obejrza w większości osoby zainteresowane, rozmowy w toku w ramach codziennej tv-tradycji ogląda setki ludzi. Jaki cel jest tego spotkania? Podzielam wypowiedź Kronopia :).

Post Wt cze 10, 2008 1:16 am

Zgadzam się z Kronopio.

To będzie tylko komercha i reklama.

Post Wt cze 10, 2008 6:43 pm

reklama oobe :P słyszeliście coś o OBE-Rebelii? :D

PS.Może by napisać do redakcji Discovery aby rozważyli pomysł zrobienia takiego filmu dokumentalnego?.

Discovery chyba nie robi zbyt wielu swoich programów.. chodzi mi o polskie discovery - to programy z Discovery amerykańskich i brytyjskich z polskim lektorem :mrgreen: jak już to do zagranicznych Discovery :P

IMHO: National Geographic dużo lepsze, zainteresowałoby się może zjawiskiem OOBE ze strony naukowej, zrobili by jakiś odcinek specjalny np. "wierzyć, nie wierzyć?"
Nie czytaj moich postów, są głupie.
Następna strona

Powrót do Ogłoszenia