Rozmowy w toku TVN

Ogłoszenia o ciekawych kursach, promocjach, szkoleniach, wyjazdach czy spotkaniach. Jest możliwość zamieszczenia reklamy za odpłatnością.

Moderator: Opiekunowie

Post Wt cze 10, 2008 6:46 pm

Re: Rozmowy w toku TVN

podzielam zdanie Kronopio , nic na siłe ,kto szuka i pragnie poznać prawde , ten predzej czy pozniej znajdzie obemaniaków :D :lol:
KAMIL ;)
PEACE AND LOVE

Aurea Mediocritas

Post Wt cze 10, 2008 6:49 pm

jak chcecie mimo to uwazam ze to fjany pomysl, Ludzie na to co znajda w sieci tez moga zareagowac ze to sekta, ktokolwiek nie wejdzie w sieci. A to by bylo wiecej dla ludzi przygod zwiazanych. Szersze zrodlo informacji.Ja mysle ze nie ma nic zlego w promowaniu chyba z ektos sie boi opinii publicznej.

Post Wt cze 10, 2008 6:58 pm

OBEREBELIA!!! xD nie chcemy, żeby uważano nas za jakiś satanistów, którzy poddając się pod władzę Szatana wyrywają duszę z ciała 8-) Takie programy pozwolą też, że ludzie będą nas podziwiać, tzn. będzie trochę szacunku, nie będziemy aż takimi dziwakami :)
Nie czytaj moich postów, są głupie.

Post Wt cze 10, 2008 8:08 pm

Moze, nie ktorzy interesuja sie OBE, LD lub czyms podobnym, czytaja rozne ksiazki na ten temat i nie moga sie podzielic swoimi doswiadczeniami lub zapytac o rade poniewaz boja sie ze uznaja ich za dziwakow i zostana wysmiani. Trzeba uswiadomic ludzi, ze nie sa sami, ze duzo jest ludzi OBE Znanych i ze pomoga mu z checia . Moze jest to dobry pomysl by przedstawiciele OBE Maniakow poszli do programu " Rozmowy w Toku " by zapromowac te wiedze, strone OBE Forum, strone OBE Maniak. Moim zdaniem zyskamy " nowicjuszy " bez wzgeldu na wiek. Moim zdaniem pojscie tam bedzie mialo wiecej + niz -

Post Wt cze 10, 2008 8:35 pm

MesaJah napisał(a):OBEREBELIA!!! xD nie chcemy, żeby uważano nas za jakiś satanistów, którzy poddając się pod władzę Szatana wyrywają duszę z ciała 8-) Takie programy pozwolą też, że ludzie będą nas podziwiać, tzn. będzie trochę szacunku, nie będziemy aż takimi dziwakami :)

A ten szacunek jest Ci tak potrzebny? :lol:

Nie mam nic przeciwko mówieniu o OoBE, ale pewnie w tym programie każdy będzie mówił swoje i nie słuchał innych :P

Podróżnik z bagażem doświadczeń

Post Wt cze 10, 2008 8:38 pm

"rozmowy w toku"

wszędzie, ale nie do tego programu...
ten program strasznie zalatuje kiczem. poza tym, osoby w nim występujące, choćby miały dobre, czyste zamiary, erudycję, elokwencję, poczucie humoru, gadkę na poziomie Zanussiego itd. i tak wyjdą z programu niczym po zadanym na ich godności gwałcie, gdyż program ten, taki już jest - nie ma dobrej aury.

"rozmowy w toku" nie są na zbyt wysokim poziome intelektualnym. oglądają go stare domowe kury i rasowe dewotki i pod tą publikę jest naginany.
odradzam występowania w tym programie. byłaby to nie reklama OBE- Zjawiska, tylko profanacja.

dobrze jest się cenić, szanować, mieć swoją godność i wybiórczo podchodzić do propozycji. nie ta, to inna. wystąpić można, ale w stacji lub programie o odpowiednim klimacie, który doda zjawisku OBE blasku i glorii.

DS

ps: szanowna pani Drzazga do mnie nie dzwoniła, a może i dzwoniła, tylko nie odebrałem, bo ostatnio komórka mierzi mnie okrutnie i noszę się z poważnym zamiarem utopienia jej w kiblu, gdyż, dla mej duszy, jakże miłującej wolność, smyczą się stała.

no dobra,
wystąpię w tym programie i zrobię z siebie qrwę, ale honorarium chcę. 50 000 PLN czy starczy na postawienie pomnika Alanowi Robertowi Monreo w Lublinie, w parku saskim? może być mało. trzeba się dokładnie dowiedzieć. niech TVN się dowie, pomnik wystawi Bobowi, a wówczas DS zrobi z siebie rasową, telewizyjną dziwkę. show zapamięta świat, tylko musi być na żywo!

a niech tam,
za 100 000 PLN mogę też wystąpić w reklamie tamponów OB ! niby, że chłoną wilgoć z pupy i zapobiegają egipskiej sraczce.

czekam na poważne propozycję z TV

hehehehe :D 8-) :mrgreen:
MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem i w Ciele, to światłe idee :D

Post Wt cze 10, 2008 9:10 pm

e to sama nie bede wystepować :) skoro wiekszosc jest na nie to ja tez odpadam nie ma co :)

Post Wt cze 10, 2008 9:20 pm

Ja jestem za tym, żeby napisać do NG lub Discovery,i jestem za tym żeby zrobił to ktoś kompetentny(DS)(,nikogo nie chce obrażać) ponieważ można by to uzasadnić filmikami chociażby ze spotkań,które są nagrane.

Szczególnie NG byłoby tym zainteresowane.

Pozdrawiam,Mithril.

Post Wt cze 10, 2008 9:44 pm

hahah :mrgreen: DS jesteś dla mnie prezesem :D :D :D

Mithril: popieram, popieram ^^

Post Wt cze 10, 2008 10:53 pm

OBE Maniak napisał(a):
ostatnio komórka mierzi mnie okrutnie i noszę się z poważnym zamiarem utopienia jej w kiblu, gdyż, dla mej duszy, jakże miłującej wolność, smyczą się stała.

Ty też? :P

Post Śr cze 11, 2008 10:23 am

"rozmowy w toku" nie są na zbyt wysokim poziome intelektualnym. oglądają go stare domowe kury i rasowe dewotki i pod tą publikę jest naginany.
odradzam występowania w tym programie. byłaby to nie reklama OBE- Zjawiska, tylko profanacja.

Inteligencje już mamy, albo prawie mamy.....(zawsze można im dac znak do rebelli :lol: (TV jest najpoterzniejszym {z tych co znamy :lol: } użądzeniem do manipulacji umysłem w dzisiejszym świecie)
Dobrze przygotowane odpowiedzi (zarządać trzeba plan pytań) są wstanie pozyskać nowych wiernych.

no dobra,
wystąpię w tym programie i zrobię z siebie qrwę, ale honorarium chcę. 50 000 PLN czy starczy na postawienie pomnika Alanowi Robertowi Monreo w Lublinie, w parku saskim? może być mało. trzeba się dokładnie dowiedzieć. niech TVN się dowie, pomnik wystawi Bobowi, a wówczas DS zrobi z siebie rasową, telewizyjną dziwkę. show zapamięta świat, tylko musi być na żywo!

Po co pomnik stawiać, lepiej przeznaczyc to na dalsze badania tego zjawiska, tego pewnie by chciał :roll:

Pomnik z czasem sie postawi :D

czekam na poważne propozycję z TV

Coś sie wymyśli :D
Daj czas.......................

:arrow: ostatnio zaobserwowałem nasilenie sie programów telewizyjnych o tematyce parapszychologicznej jak i mistycznej, grópa trzymająca władze na świecie chce powoli nas przygotowac na nadchodzący szok, nie wiem czy sie zemną zgodzicie, ale uważam że już czas wychodzenia z podziemia :!:

Post Śr cze 11, 2008 1:51 pm

osobiście nie zauważyłem nasilenia się programów telewizyjnych o tejże tematyce :roll:

Post Śr cze 11, 2008 3:41 pm

A od kiedy to on chce pomnik? xD

Post Śr cze 11, 2008 7:24 pm

TY Z TĄ KOMÓRKĄ MAM TO SAMO JUŻ OD DAWNA :!:
KAMIL ;)
PEACE AND LOVE

Aurea Mediocritas

Post Śr cze 11, 2008 8:57 pm

Wielu ludzi z tą komórką ma to samo od dawna ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogłoszenia