Jakiej płci jesteś ??
Miarodajny wynik da tylko odpowiedź która jest zgodna z rzeczywistością.
Wszystkie ankiety jakie przeprowadzono na forum znajdują się tutaj. Oddając swój głos na którąś z ankiet, pomagasz oraz decydujesz o swojej przyszłości.
Moderator: Opiekunowie
Podróżnik z bagażem doświadczeń
Podróżnik z bagażem doświadczeń
VVii napisał(a):Lubię czasem obejrzeć meczyk piłki nożnej np. jak gra barcelona albo real madryt, lubię ciuszki i kosmetyki jak są w ładnych gładakich opakowaniach, ale nie znoszę łazić po sklepach.
Conchita napisał(a):Ja akurat nie cierpię oglądać sportu - wolę coś sama podziałać, ale obca jest mi przyjemność wynikająca z oglądania czyichś popisów i kibicowanie komuś. Ostatnia rzecz, która przyciągała moją uwagę w tej dziedzinie, to były popisy Małysza, gdy królował na skoczniach.
Jeśli chodzi o płciowość do niedawna czułam się neutralna z przechyłem w stronę kobiecości. Obecnie odkrywam swoją kobiecość i wydaje mi się to fascynującą przygodą - jakbym znalazła w sobie prezent i rozpakowywała go:):). Nawet zakupiłam sobie dobrowolnie spódniczkę i już ją nosiłam (od dawna chodzę niemal wyłącznie w spodniach)...
Kosmetyki lubię, ciuszki też - ale nie oglądać - jak już wchodzę do sklepu to z zamiarem zakupu. Wiem, że niektóre kobiety lubią tylko oglądać, przymierzać ciuszki i to im sprawia przyjemność... Ja nie lubię przymierzać czegoś, czego nie mam zamiaru kupić.
Seksualnie - faceci - przy męskim facecie czuję się znów kobietą ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości