Rozmowy w Toku - Opetani (Duchy itp).

Ogłoszenia o ciekawych kursach, promocjach, szkoleniach, wyjazdach czy spotkaniach. Jest możliwość zamieszczenia reklamy za odpłatnością.

Moderator: Opiekunowie

Post Pt wrz 26, 2008 2:30 pm

Re: Rozmowy w Toku - Opetani (Duchy itp).

hehe opętanie. mnie w podanym linku wyskoczył sklep z zegarkami w wibratorem.
...:::dać się ponieść i wylądować na drugim brzegu rzeki świadomości:::... wędrowiec do świtu
http://www.obemania.pl/
KOCHAM WAS :)

Podróżnik z bagażem doświadczeń

Post Pt wrz 26, 2008 3:53 pm

poprawiłem ;))
cialka.net

Post Pt wrz 26, 2008 10:14 pm

Trochę przerażająca historia jak dla mnie. Przyznam się, że nie wiem co o tym myśleć... takie "opowiadanie" może zrazić do OBE. Jeśli ktoś bardzej doświadczony mógłby skomentować te przeżycia, to byłbym wdzięczny.

ps.(Zrobił się lekki offtop ale ta relacja jest warta przedyskutowania :) i można by było przenieść to w odpowiedznie miejsce-to taka mała sugestia :roll: )
Temet nosce.

Post N wrz 28, 2008 7:36 pm

to co robumy? kto mógłby się z nimi skontaktować?

Post Cz paź 02, 2008 10:04 pm

Skąd opętania, skoro zło nie istnieje?
Co do rozmów w toku, to ściema. Kolega matki przyjaciela twierdzi że gdy był w RwT, ci kazali mu kłamać za tą ścianą, gdzie nie widać jego twarzy, w zamian za ci dostał pieniężny datek. ;)

Post Pt paź 03, 2008 7:10 pm

czyli sie nie oplaca__

Post So paź 04, 2008 5:31 pm

Zwróćcie uwagę ze ten Leszek ,z nagrania, niby tak strasznie opętany, na końcu historyjki objął drzewo i usłyszał . Świat jest taki sam tylko ty się zmieniłeś.Ten niby głos był nagle dobry a te wcześniejsze były złe.Nie połapał się w tym co się z nim działo cały czas i naśmiecił potem na własnym podwórko złorzecząc ezoteryce. A to ze się szwendał nieświadomie jak obwieś po dolnym astralu to niby co, pryszcz, bez żadnych następstw.!!
Kiedyś dopisze więcej, no ,hm ,- jak ja to widzę. to cale jego opętanie
Dobrze , ze się świetnie skończyło i dostał pomoc od NP. Sam znam prawdziwe historyjki , o wiele ciekawsze i piękniejsze.
Rozmowa z Leszkiem jest trochę podkręcona. Widać to doskonale na końcu gdy recytuje jak Mickiewicz. Kola biblijne umoczyły w tym pewnie ręce,- hm , w końcu go poratowały, klejąc do kupy cpaka.!!

pozdrowienia olala dla odważnych i nieustraszonych badaczy stanów swiadomosci ,o szczerym sercu.
jeje
cialka.net

Post So paź 04, 2008 6:15 pm

zbyszek a ty bys poszedl z nami do rozmow?

Post N paź 05, 2008 5:35 pm

Co do opętań to mogę powiedzieć tak.. Wyobraź sobie, że całe życie przeżywasz w zgodzie z biblią, zasadami kościoła, odmawiasz sobie wiele przyjemnych rzeczy bo tak "Bóg ustanowil" itp itd.. Jesteś nieświadomy.. ŚPISZ całe życie.. I nagle umierasz. Ni z tego ni z owego.. Po śmierci nagle Cie olśniewa... Wiesz, że wszystkie te zasady to jedno wielkie kłamstwo, największa ściema. No i co? Ogromnie Cie to wkur... Masz ochotę dopiec księdzu, pastorowi, rabinowi itp. Bo przez całe życie świadomie Cie okłamywali i karmili strachem.. I dokonasz tego bo duch panuje nad materia :D Chyba, że NP wkroczą i ostudzą Twoje niecne zamiary..

Post N paź 05, 2008 7:05 pm

do rozmów jest potrzebny zbyszek

Post Wt paź 07, 2008 6:59 pm

Masz ochotę dopiec księdzu, pastorowi, rabinowi itp

Ale czy 'opętania' dzieją się tylko duchownym?

Ponawiam pytanie: Skąd opętania, skoro zło nie istnieje_

do rozmów jest potrzebny zbyszek

Hmm.. ale chyba było już w rozmowach o OBE.

Post Wt paź 07, 2008 7:37 pm

Dobra , ale ktos napisał o tym jeszcze raz

Post Śr paź 08, 2008 9:42 am

Kazdy znajdzie argumenty na własną korzysc, wiec przekonywanie was byłoby rzeczą bezsensowną. Niemniej jednak jako wasz młodszy brat chciałbym doradzić, byście "zajęli się własnym ogródkiem", chyba ze chcecie poprostu się pochwalić ze wychodzicie z ciała, to czemu nie :). Sprzeczanie sie jednak z psychologami, księdzem itp i przekonanie ich do wlasnych racji, przyniesie bardziej negatywne rezultaty niz pozytywne. Jeżeli wychodzicie z ciała, to wiecie ze każdy ma wlasne doswiadczenia i uczy sie na nich (może was zdziwie, ale ksiadz takze i inne osoby uważające sie za "duchownych"). Taki odcinek rozmów w toku wypaliłby, ale obawiam sie ze gdy usłyszycie slowa negacji, to odruchowo ego przyjmie pałeczkę i zaczniecie polemizować. Temat opętań wydaje mi się całkowicie niepotrzebny, nic oprócz zastraszenia ludzi nie wprowadzi.
Ponawiam pytanie: Skąd opętania, skoro zło nie istnieje_

Sam wyszedłeś z takiego wniosku, że zło nie istnieje. Ono rodzi się w ludzkich sercach i jest wytworem człowieka.
No to powodzenia w rozmowach :).

Post Śr paź 08, 2008 12:02 pm

Dzieki za zaproszenie . Nie nadaje się do kamer. Uciekłem od nich na zlocie, przerażony natarczywością.. Jak znajdę coś co się będzie nadawać do rozgłaszania to rozpowiem. Na opętaniu się nie znam za bardzo i tak naprawdę nie wiem jak to się robi i kto to robi.
Rozgłaszanie samego oobe , niema dla mnie znaczenia.
W innych planach rozgrywa się walka o nasze przetrwanie.
cialka.net

Post Śr paź 08, 2008 2:50 pm

Dobre to nagranie z Korzeniem....takich jak on jest masa,kilku kumpli ciagle w tym jest. Raz majá czeluscie piekelne a za chwile odwiedziny w niebie, a na wiosne jak co roku 3 miechy w psychiatryku :roll:
Bardzo jestem ciekaw jak potoczyly sie dalsze losy Leszka, moze z czasem zalapal dynamiké tych stanów...
Zbyszku czekam na ciág dalszy komentarza :)

Co do RwT to odradzam taká parodie...no chyba, ze jak Darek napisal -
za konkretna kase 8-)
"Free Your Mind And Your Ass Will Follow"

Blog: http://lamir11.blogspot.com/
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogłoszenia