Pytania - Odpowiedzi
Zacznę pierwszy
Dziesiąta próba wyjścia. Od dzisiaj prowadzę dziennik snów.
1. Podczas wczorajszej próby wyjścia po ok 1,5h poczułem senność ciała, lecz umysł szalał mi jak małpa. Byłem cały czas świadomy. Kontrolowanie przysnąłem na 1 sekundę i odczułem wibracje (tym razem jestem pewny na 80%). W głowie miałem uczucie jakbym jechał po kostce brukowej oraz słyszałem takie kraaaa... (jak gawrony robią
2. Dzisiaj po 18 poczułem, że mam zmęczone ciało, ale umysł trzeźwy. Było to bardzo dziwne uczucie więc się położyłem. Tępo wpatrując się w ruchome obrazy (TV) zawiesiłem\zamyśliłem się. Po jakimś czasie przyszło uczucie jak przy przysypianiu. Czy można wyjść w ten sposób
3. Mam cholerny problem z wibracjami, gdyż:
a) albo nie potrafię ich utrzymać.
b) albo są tak mocne, że się wybudzam
Co powinienem zrobić gdy zacznę je odczuwać?
4. Coś robię źle?:
Kładę się spać o 23, budzę o 4:30, rozbudzam przez ok 50 minut (dynamiczna muzyka i forum). Idę do wyra. Czekam, aż myśli dziwnie zmieniać. Próbuję zasnąć. Po jakimś czasie nagle przebudzam umysł. Staram się natrafić na takie krótkie przysypianie. Jeżeli morfeusz okaże się silniejszy i tak obudzę się maksymalnie po 50 min (dzisiaj było tak pięć razy). Czasami budzę się podczas snu i go dokładnie pamiętam.
5. W 6kl podstawówki miałem jakieś dziwne fazy. Obserwowałem wszystko jakby z 3 perspektywy. Trwało to z dwa miesiące. Co to było?
Ka odpisał: ,,Oj tez tak miewałem, hmm na razie możne się tym nie przejmuj''
Odpowiedź bardzo mnie zaintrygowała. Może jednak ktoś napisałby coś więcej na ten temat?
Jeżeli uważacie ten temat za dobry pomysł to prosiłbym administratora\moderatora o przyklejenie
Pozdrawiam
- Join with us eternally -
I'm falling in deep trance and my powers are weakening
I'm falling in a world between dreams and reality