Rozmowy w Toku - Opetani (Duchy itp).

Ogłoszenia o ciekawych kursach, promocjach, szkoleniach, wyjazdach czy spotkaniach. Jest możliwość zamieszczenia reklamy za odpłatnością.

Moderator: Opiekunowie

Post Wt wrz 23, 2008 7:09 am

Rozmowy w Toku - Opetani (Duchy itp).

23 (dzisiaj) godz. 16:15 bedzie emitowany odcinek o opetaniach, duchach itp. Mysle, ze warto zobaczyc i wyrazic opinie na temat tamtejszych doswiadczen ;).

Anyway, kocham Was :D

Post Wt wrz 23, 2008 9:41 am

Re: Rozmowy w Toku - Opetani (Duchy itp).

nie zrobili o oobe - jak zwykle w Polsce u nas skończyło się na dyskusji, nikt się nei pokwapił do tv - to zrobili o opętaniach.
...:::dać się ponieść i wylądować na drugim brzegu rzeki świadomości:::... wędrowiec do świtu
http://www.obemania.pl/
KOCHAM WAS :)

Post Wt wrz 23, 2008 10:35 am

a mozna do nich jeszcze zadzwonić?

Post Wt wrz 23, 2008 11:22 am

pewno tak. w końcu ktoś z "rozmów" kontaktował się kiedyś z kimś z naszego forum. jest nawet wątek "rozmowy w toku"
...:::dać się ponieść i wylądować na drugim brzegu rzeki świadomości:::... wędrowiec do świtu

Post Wt wrz 23, 2008 12:49 pm

to myslicie ze warto zadzwonić? by sie zebrało kilka osób i naprwadę moglibyśmy nieżle wylansować oobe. Pewnie jakiś ksiądz będzie nas od szatanów wyzywał , jakieś mochery przyjdą(w sumie to skąd one w TVN?)
będziemy sie z nimi kłocić , ale co tam. nie mozemy się bać jakiegoś psychologa , któy pewnie będzie się mundrzył.

Post Wt wrz 23, 2008 5:03 pm

oczywiście. dobrze jak kilka osób zacznie potem szukać i dojdzie dzięki temu do prawdy.

Post Wt wrz 23, 2008 6:03 pm

a znasz tą osobę z forum??? kogo byśmy jeszcze wzieli?

Post Wt wrz 23, 2008 6:28 pm

malcio.
rozmowy-w-toku-tvn-t890.html?hilit=rozmowy%20w%20toku
ja bym wziął Darka, ale jego trzeba by chyba siłą. dołożył bym krEON i ekipę, która nakręciła ostatnio na zlocie film. zresztą może być każdy kto będzie chciał i będzie miał coś konkretnego i mądrego do powiedzenia na temat.

Post Wt wrz 23, 2008 6:45 pm

Dajcie sobie spokoj ludzie, zajmijcie się sobą.

Post Wt wrz 23, 2008 7:22 pm

Panie Monroe, Sugier, Moen, Bruce, po co się pchacie do telewizji, do ludzi, jakieś książki, artykuły piszecie i OBE promujecie. Zajmijcie się sobą ...

Post Wt wrz 23, 2008 7:45 pm

po to zeby inni ludzie mogli się tym zająć. Ja tego nie traktuje jak jakis szpan kotry potrafie a inni nie. mi zalezy an tym ,żeby inni też mogli z tego skorzystać. wiem, ze to komercyjny program , ale trudno. To co kto chce iść? ja,catcher darek i ta reszta od filmu?

Post Wt wrz 23, 2008 11:22 pm

Szanuje Dzieło Darka Sugiera i innych pionierów w tej dziedzinie, kto chce się zaznajomić z literaturą, to przeczyta i może z tego wynieść bardzo dużo. Niemniej jednak nie wiem jaki charakter będzie mieć wystąpienie w tym programie. O czym chcecie mówić? Nie lepiej poświęcić ten czas na dogłębne poznanie siebie? Pomóżcie najpierw sobie, a potem innym ludziom. Mówie może brutalnie, ale szczerze. Zapewne, gdy minie kilka miesięcy od powstania programu i nabędziecie nowych doświadczeń, to stwierdzicie "Po co pchałem się do tego programu, takie głupoty wygadywałem, a niektórzy z tych ludzie to łykneli". Jest to naprawde propagowanie obe na szeroką skale i myślę, by kazdy poszedl w swoja strone rozwijając sie dalej. Niestety dalej widze te forum przez pryzmat duchowości, przy czym niektorzy z was poprostu chcą tylko wyjsc z ciala i dobrze się zabawić. Nie mam nic przeciwko wystąpieniu, jednak mam na dzieje, ze przemyslicie całe wystąpienie i zorganizujecie to solidnie. Pozdrawiam.

Post Śr wrz 24, 2008 8:07 am

draq napisał(a):Szanuje Dzieło Darka Sugiera i innych pionierów w tej dziedzinie, kto chce się zaznajomić z literaturą, to przeczyta i może z tego wynieść bardzo dużo. Niemniej jednak nie wiem jaki charakter będzie mieć wystąpienie w tym programie.
rzecz w tym iż najpierw trzeba wiedzieć o takim zjawisku jak oobe aby zacząć czytać o nim. może w takim programie trudno o merytoryczną dyskusję ale zapewne uda się kilka osób zainteresować. a to już będzie sukces.
wspomniany pan Monroe swego czasu propagował oobe nie tylko książką, ale w radiu, tv. później dostał wiele listów z podziękowaniami od ludzi z całego świata którzy doświadczali wyjść i wreszcie mogli nazwać to czego doświadczają, odepchnąć podejrzenie choroby psychicznej. (cóż drugi powód).
każdy sposób dojścia do prawdy jest dobry. zwłaszcza że póki co u nas dostęp do neta mają głównie ludzie młodzi.

Post Śr wrz 24, 2008 11:34 am

no właśnie.

Podróżnik z bagażem doświadczeń

Post Pt wrz 26, 2008 1:49 pm

Wspaniały reportaż o opętaniu, znaleziony w internecie przez Piotra. Rozesłałem go znajomym. Wspólnie spróbujemy go skomentować.Warto wysłuchać. Kilkanaście lat temu miałem również burzliwe przeżycia. Brak informacji o zjawisku może bardzo doskwierać osobom , którym się przytrafia coś podobnego. W moim przypadku, przebiegało o wiele radośniej, choć podobnie szalenie:))
Ataki na oobe wynikają z wielu paskudnych doświadczeń z duchami. Płacimy za to spora cenę- strach przed badaniami niefizycznych światów.
W reportażu tym usłyszycie jak osoba otwierająca się na niefizyczne plany wpakowała się w tarapaty- dla wąchaczy kleju. Opowieść jest raczej prawdziwa i trzyma się całości.

Nie wiedząc nic o okultyzmie wywołałem zmiany energetyczne w niefizycznych ciałach, tracąc scalający mnie magnes. :))

http://rapidshare.com/files/78789113/Le ... dlotow.rar
Ostatnio edytowano Pt wrz 26, 2008 3:52 pm przez Zbyszek, łącznie edytowano 1 raz
cialka.net
Następna strona

Powrót do Ogłoszenia