wibracje

Pojęcia, zjawiska, nazwy, akronimy, postacie...

Moderator: Opiekunowie

Post Pn mar 16, 2009 8:16 pm

Re: wibracje

Wydaje mi się, że pomiędzy początkiem paraliżu, a momentem gdy można się już oderwać od ciała jest etap, w którym ani fizycznie ani niefizycznie trudno cokolwiek zrobić. Najlepszym lekarstwem na ten stan jest odprężyć się i poczekać aż przyjdzie ten właściwy moment by leciutko wzlecieć w górę. Czasem jak jest już blisko można użyć niewielkiego wysiłku i wykonać jakby wychlupnięcie z ciała.

Opiekun

Post Wt cze 23, 2009 6:10 pm

Re: Postrzeganie wymiarów

Dzięki Sinobrody, Twoje słowa dają trochę otuchy :)
Jak już jesteśmy w tego typu sprawach to czujecie/słyszycie dźwięk swojego wnętrza, swojej świadomości?? Nie mam na myśli oddechu, czy bicia serca tylko coś na miarę leciutkich wibracji, dziejących się w głowie raczej? Zauważyłem, że przy bezpośrednich wyjściach, ze stanu na stan poprzedzającego "finisz" aż do niego samego ten dźwięk nasila się, w rezultacie na końcu tworząc wibracje. Staram się to czasem stymulowac, zwiększac jego tempo lub częstotliwośc. Wychodzi, lecz puki co w lekkim stopniu, zaś już w momencie wibracji te cwiczenia okazują się jak najbardziej na miejscu i ułatwiają stymulację wibracji.

Post Cz lip 01, 2010 7:00 pm

Re: wibracje

ja miałem wibracje nieprzyjemne potem czułem jak ręce nogi wychodzią i mnie ktoś przestraszył sąsiednim pokoju chyba mama:) :D
Poprzednia strona

Powrót do OOBE Encyklopedia