Witam :)

Wszystkie stare powitalne tematy.

Moderator: Opiekunowie

Post So lut 20, 2010 5:49 pm

Witam :)

Hej wszystkim:)
Mam na Imie Agata,am 24 wiosenki, tematem OBE/LD interesuję sie od...no już ładnych pare lat :)
Mam nadzieję, ze znajdę tu wiele pozytecznych porad oraz inspiracji do rozwijania się :)
Ona field when the judgement and all the pain you feel can no longer reach you, in the silence existing between your every thought that is where I'll meet you

Post So lut 20, 2010 10:52 pm

Re: Witam :)

Cześć! witaj na forum :D

Post N lut 21, 2010 8:39 pm

Nie wiem czemu tego nie zrobiłam wczesniej, ale, o zgrozo, niekulturalnie nie napisałam niczego na dobra sprawe o sobie ;)
Naprawię to:
- poza OOBE/LD interesuję się jeszcze, troszkę, kryptozoologią, przekazami chanellingowymi (Kasjopejanie, Księgi Setha)
- ukonczylam studia jezykowe: jezyk angielski, ale poza angielskim pasjonuje mnie takze jezyk japonski a co za tym idzie lubię mangę/anime :)
- muzyka, od zawsze, mam generalnie strasznie rozwinieta wyobraźnię i muzyka działa na nią niesamowicie, a gdyby ktos chcial zapytac jaka muzyka, no cóż może nie dla kazdego bedzie ona wiazała się z jakimkolwiek aspektem wyobrazni ;) ale od kiedy pamietam uwielbiam ciezkie brzmienia, melodic death metal, metalcore, metal symfoniczny :)
- no i wielką moją pasją, choc od bardzo laickiej strony, są zwierzęta, koty i psy - uwielbiam je! :) (mam dwa pieski i kotka)

No :) hehe :)
Ona field when the judgement and all the pain you feel can no longer reach you, in the silence existing between your every thought that is where I'll meet you

Post N lut 21, 2010 9:04 pm

kryptozoo? zwierzątka, ezo i Japonia*? kotku, czy wyjdziesz za mnie? :)

*mam coś ze 2 DVD filmów studia Ghibli, jak co mogę podesłać pocztą :)
...:::dać się ponieść i wylądować na drugim brzegu rzeki świadomości:::... wędrowiec do świtu
http://www.obemania.pl/
KOCHAM WAS :)

Post N lut 21, 2010 11:19 pm

Witam na forum :)

Możesz jeszcze opisać swoje doświadczenia z LD\OOBE? (czysta ciekawość)
Powodzenia w dalekich podróżach
Ostatnio edytowano Śr kwi 28, 2010 2:49 pm przez michalh, łącznie edytowano 1 raz
My eyes feel so heavy when the stars are calling me
- Join with us eternally -
I'm falling in deep trance and my powers are weakening
I'm falling in a world between dreams and reality

Post Pn lut 22, 2010 12:18 pm

opisane w pasie startowym ;) przy okazji prosze o sugestie :)

Post Śr lut 24, 2010 2:04 am

Witaj:)

Powrót do Archwium Powitań