nasaspace napisał(a):,, W połowie tego roku 2009 wybuchnie wojna i będzie to najgorsza wojna od drugiej wojny światowej'' Wierzysz w to?
Dzieki Allahowi urodzilem sie w Polsce, ktora w wojnie udzialu brac i tak nie bedzie poniewaz nasza armia to raczej skansen... Taki zarcik na poprawienie humoru.
A teraz troszke powazniej.
Jest to bardzo mozliwe. Niestety. Nie tylko JAckowski prognozuje takie wydarzenia. Np. o koncu tego swiata (chociazby "porzadku" - w co osobiscie bardziej wierze) mowi Stuart Wilde [www.stuartwilde.com] - wspolczesny wizjoner i autor wielu ksiazek o tematyce m.in finansowej czy motywacyjnej. Ten drugi twierdzi rowniez, ze Ameryka Polnocna bedzie JEDNYM KRAJEM o wspolnej walucie AMERO. Kanada (w przyszlosci) to zaplecze matarialow/zasobow mineralnych, natomiast Meksyk tania sila robocza. Kto bywal w USA ten mogl zauwazyc szczegolnie w CA.
Ja osobiscie nie watpie, ze do tego wszystkiego moga dojsc jakies klimatyczne kataklizmy, czego nikt zupelnie sie nie spodziewa.
Czemu tak sadze? Bo zbyt czesto snia mi sie wojny, kataklizmy (wlasnie mi sie uswiadomilo, ze NIE snia mi sie pozary - co jescze bardziej mnie przeraza). Dosc czesto snia mi sie wlasnie powodzie! Plywam wsrod jakis galezi i innego badziewia. Widze przed soba tylko wielkie rozlewiska wody i zywej duszy. Innym razem swiat jak z Mad Maxa.
Ostatnio snilo mi sie takze, ze na moj dom spadla bomba, ale nic nie zniszczyla... Jednak zauwazylem, ze twarze czlonkow mojej rodziny po prostu zmienialy sie w zombie jakies. Ktos sni o podobnych rzeczach? Slyszalem, ze ludziom coraz czesciej snia sie takie rzeczy, wszystkim jednoczesnie i w roznych rejonach swiata.
Niestety to mnie wrecz zmusza do wiary w to, ze moga dziac sie takie rzeczy jak mawia JAckowski. Zauwazcie ze niewiele tak naprawde trzeba. Ile jest miejsc konfliktowych na ziemi obecnie? Tam gdzie wystarczy rzucic "kosc niezgody"? (Konflikt klasyczny, ktory moze byc teoretycznie kontrolowany i z uzyciem broni dostepnej ludzkosci)
Irlandia Polnocna VS Anglia (czy tez Wielka Brytwanka)
Indie i Pakistan -> Kaszmir
PAlestyna/Izrael -> wiadomo o co...
Grecja/Turcja -> bodazje Cypr?
Chiny/Tybet
Chiny/Tajwan
Argentyna/GBP -> Falklandy (narazie niby zazegnany spor...)
Rosja/Japonia -> Kuryle
Rosja/Czeczenia
Gruzja,Rosja,Osetia
Korea PN/Korea PD
Iran/USA (choc to juz raczej zwykla gierka polityczna...)
Afganistan/ reszta swiata (oni widza to jak Dzihad)
"Kociol Balkanski" - niepodleglosc Kosowa, nie wszystkim sie podobalo...
Afryka i jej lupiezczo rabowane zloza... AIDS i niby DARMOWE leki, ktorych kolportaz kosztuje te panstwa wiecej niz by sobie kupili na e-bay. I tak mozna wymieniac...
Ciekawostka:
Niewiele osob moze wie, ale na biegunie polnocnym odkryto zloza gazu i ropy, ktore ponoc maja starczyc dla calej ziemi na ok 3 lata. To ogromne ilosci! Jest tylko jeden maly problem. Dopuki nikt o tym nie widzial te tereny raczej sluzyly tylko naukowcom do badan i raczej nie byly przypisane administracyjnie do rzadnego panstwa. Teraz jest wyscig - czyje to tereny...
Inne zrodla:
Polecam art. prof Pajaka [www.totalizm.pl] choc pisze on bardzo rozwiezle.
Wniosek:
Moim zdaniem to wszystko musi kiedys pierdolnac.