wojownicy światła

Pojęcia, zjawiska, nazwy, akronimy, postacie...

Moderator: Opiekunowie

Post So wrz 12, 2009 12:25 pm

wojownicy światła

Szukam informacji na temat hasła "wojownik światła". Zdarzyło mi się podczas projekcji astralnej spotkać istotę, która jest wojownikiem światła i prosiłem ją, że też chcę nim być. Wtedy otrzymałem odpowiedź, że będę również ale muszę się wiele nauczyć i szukać. Wojownicy światła mają za zadanie ratowanie świata. Nie wiem jak miałoby to wyglądać, bo nie uważam się stworzony do takiej roli. Ile w tym prawdy? :o

Post So wrz 12, 2009 2:13 pm

Re: wojownicy światła

Czytales Coelho? Napisal m.in. Podrecznik wojownika swiatla, jego dziela sa tak rozpowszechnione ze wszedzie je znajdziesz, nawet w pdf.

Swoja droga ciekawe jak to sie stalo. Czytales o tym, uslyszales przypadkiem i wywarlo to wplyw na Twoja podswiadomosc? A moze to zbiorowa podswiadomosc i model wojownika swiatla ktory stal sie czyms na ksztalt egregora?
Nie czytaj moich postów, są głupie.

Post Wt wrz 15, 2009 8:20 pm

dzięki za odpowiedź. Dziwi mnie tylko, że nikt nic więcej nie wie na ten temat.

Post N wrz 20, 2009 7:19 pm

Zobacz tutaj: http://www.astraldynamics.pl/dzial-18,,,.html

,,...Dalszym etapem, dla tych, którzy opanują te techniki, tzn Wojowników Światła, jest udział w specjalnie oragnizowanych misjach pokoju, kiedy to techniki te stosowane będą dla zaginania świata ku pokojowi.''
My eyes feel so heavy when the stars are calling me
- Join with us eternally -
I'm falling in deep trance and my powers are weakening
I'm falling in a world between dreams and reality

Powrót do OOBE Encyklopedia