Złe znaki.

Potrzebujesz wsparcia? Wiedz, że nie jesteś sam. Wyrzuć to z siebie. Jesteśmy z Tobą.

Moderator: Opiekunowie

Podróżnik z bagażem doświadczeń

Post Śr sty 21, 2009 8:15 am

Złe znaki.

Witam!

Dzisiejszej nocy próbowałem wyjść metodą 4+1.
Oczywiście udało się, pierwszy raz od 2-3 miesięcy doznałem paraliżu przy sennego i podróży do OSPUO. Jednak podczas eksploracji doznawałem tkz. "cofek".... Opisze to tak:

Doznałem jakiegoś tam doświadczenia (chodzi o podróż), a zaraz przerywają mi dźwięki szumu i jakieś cienie z dużą szybkością na mnie wpadają, uniemożliwiając mi widok (wiedziałem tyle że powróciłem do paraliżu i zdążyłem zobaczyć pokój), trochę się zdezorientowałem i chyba miałem fałszywą pobudkę. Następnie znowu jakieś doświadczenie i znów szum, połączony z dźwiękami jakie wydają kruki i wrony, oraz cienie ptaków. Znowu fałszywa pobudka i tak chyba miałem jeszcze raz lub 2. Potem już wybudziłem się dokładnie z paraliżu i postanowiłem iść spać. Żałuję bo mogłem doświadczenie opisać, teraz pamiętam trochę jak przez mgłę.....

Jeszcze jedno co mnie zastanawia:
Po drugiej cofce, leżałem jakby w kojcu, jak niewolnik, ale niezupełnie był on zamknięty. Stały nade mną dwie postacie i coś mówiły o mnie, a potem zrozumiałem tyle: "Nie, bo to może mieć wpływ na jego świat fizyczny".... Czy to MTJ? Nigdy ich nie spotkałem a od tych postaci nie czułem żadnej energii. Może podsuniecie mi jakieś swoje interpretacje......

"Posłuchajcie i zważcie u siebie, że według Bożego rozkazu, kto za życia choć raz był w niebie, ten po śmierci nie trafi od razu."

Post Śr sty 21, 2009 3:10 pm

Re: Złe znaki.

ja podczas kontaktu z moim opiekunem też nie czułem żadnych energii.
TO mogły być mtj.
A mogła być zwykła shiza w paraliżu ;)

Post N cze 14, 2009 8:37 pm

Re: Złe znaki.

Ja wyszedłem tylko raz, pojawiła się postać od której też nie czułem energii... ale jakoś dziwnie czułem do niej zaufanie, myślę ,że było to spowodowane moim złym dostrojeniem ...

Powrót do Pomocy-Help!