Hej to Ja! witam wszystkich:)
Hej to ja autorka naszej wspólnej(man nadzieję) przygody;)
Kilka słów o mnie oobe odkryłam przypadkiem w necie na onecie
ale rym, przeczytałam artykuł ,że niektórzy ludzie potrafią wychodzić z ciała:) pomyslałam extra,i zaczęło się kopanie w necie i oczywiście oobebiblia R.Monroe, ksiażki czytałam z rozdziawioną japą i już przy pierwszej próbie metodą "obracania punktu w przestrzeni" miałam bardzo silne wibracje od tego zdarzenia jeśli tylko mam czas(jestem mamą i moja dziecina lubi grasować w nocy a przez to jestem często nie wyspana).
Mam już sporo(wiele przede mną) na koncie doświadczeń m.in podróż w czasie,6 swoich poprzednich wcieleń czy podróz do drugiej ziemi:)
Jedyną osobą z którą rozmawiam w realu o oobe jest mój tata,który też uprawia oobe,niestety wielu moich znajomych poprostu nie uznaje oobe,pewnie pomyśleliby ,że nie mam wszystkich klepek dlatego z nimi o tym nie rozmawiam.Każdy ma własną ścieżkę i własną prawdę nie ma sensu nakłaniać kogoś na siłę.Dlatego cieszę się ,że tu jest wielu obenautów którzy chcą rozmawiać i za to wam dziękuję:)
pozdrawiam was moi przyjaciele:)
kocham:)
Kilka słów o mnie oobe odkryłam przypadkiem w necie na onecie

Mam już sporo(wiele przede mną) na koncie doświadczeń m.in podróż w czasie,6 swoich poprzednich wcieleń czy podróz do drugiej ziemi:)
Jedyną osobą z którą rozmawiam w realu o oobe jest mój tata,który też uprawia oobe,niestety wielu moich znajomych poprostu nie uznaje oobe,pewnie pomyśleliby ,że nie mam wszystkich klepek dlatego z nimi o tym nie rozmawiam.Każdy ma własną ścieżkę i własną prawdę nie ma sensu nakłaniać kogoś na siłę.Dlatego cieszę się ,że tu jest wielu obenautów którzy chcą rozmawiać i za to wam dziękuję:)
pozdrawiam was moi przyjaciele:)
kocham:)