Lucidology - strona wiadomo o czym

Dział dla początkujących dopiero co stawiających swoje pierwsze kroki w tej fascynującej dziedzinie. Możesz zadawać tu najbardziej trywialne pytania, lecz uważaj bacznie prześledź ten dział czy podobne pytanie jakie chcesz zadać nie uzyskało już swojej odpowiedzi.

Moderator: Opiekunowie

Post Śr lip 15, 2009 10:50 am

Lucidology - strona wiadomo o czym

Witam wszystkich beginerkow, nobeczkow, pro'sków i wszystkich zainteresowanych eksterioryzacja.

Po tym dziwnym wstepie przechodze do konkretow. Przegladajac siec natrafilem na swietna strone poswiecona zgadnijcie jakiej tematyce. Brawo zgadlisicie ;)

http://www.lucidology.com wystarczy wpisac maila, imie i poczekac na wiadomosc z linkiem aktywacyjnym, ktory przeniesie nas na nastepna stronke z Lucidology, gdyz link ktory podalem sluzy tylko do rejestracji. Jak juz sie dostaniemy na te druga stronke, polecam sciagnac wszystko co chlopak proponuje oraz wejsc w zakladke Lucidology 101 - jest darmowa w przciwienstwie do Lucidology 102. Jest tam 12 filmikow w ktorych tlumaczy najczęstsze popelniane bledy, swietnie tlumaczy idee relaksacji (co ciekawe, dawno juz zauwazylem pewien system relaksacji, ktory momentalnie na mnie zadzialal, a typ mowi dokladnie o tym samym + cos jeszcze madrego).

http://chomikuj.pl/AKSORZ/OOB+Trening.rar < link do tego co mozna sciagnac ze strony - zajmuje 7.1 MB a po rozpakowniu 150 (MEGA gratulacje dla osoby pakujacej - nie mam pojecia jak to osiagnal:D) Polecam odrazu sciagnac i PRZEDE WSZYSTKIM przeczytac pliczek w pdf "obe-lucid-dream-quickstart-www-lucidology-com.pdf" < taka dziwna nazwa. Jest to 47 stron a4 w angielskim - no niestety - moze zajme sie za tlumaczenie ale musze miec czas na to.
Still traveling on the astral plane, is it only in my brain? or is it somethin real. Flying through my mind and soul cannot stop myself.

MSA

Post Pn sie 24, 2009 12:46 pm

Re: Lucidology - strona wiadomo o czym

Ej kurde, to jest niezłe!
Nie miałem jakoś chęci, żeby się rejestrować itp, (a chomika nie miałem), zrobiłem dzisiaj, poczytałem tego pdfa i mnie oświeciło.

Podbijam temat i proszę o przyklejenie (?), przydatne rzeczy.

Post Wt sie 25, 2009 10:42 pm

Re: Lucidology - strona wiadomo o czym

Dobra ta strona, ciekawe podejście do zjawiska OBE, bo opierając się na tej metodzie nie idziesz do łóżka z wrażeniem, że czekasz na "cud" i polegasz wyłącznie na własnej improwizacji. Człowiek ma świadomość wagi każdego wykonywanego kroku i jego wpływu na jego powodzenie lub niepowodzenie. Owszem - samemu można dojść do takich samych wniosków w sprawach fizjonomicznych, ale dla początkujących wszystko jest podane na tacy.

Lepiej filmiki oglądać, bo o wiele więcej się zapamiętuje.
http://www.lucidology.com/blog/category/lucidology-101/ - w każdym artykule jest filmik.

Powrót do Pas startowy