Pytania - Odpowiedzi

Potrzebujesz wsparcia? Wiedz, że nie jesteś sam. Wyrzuć to z siebie. Jesteśmy z Tobą.

Moderator: Opiekunowie

Post N paź 18, 2009 12:06 pm

Re: Pytania - Odpowiedzi

pewnie ta. mówisz o czymś konkretnym czy ogólnie?
...:::dać się ponieść i wylądować na drugim brzegu rzeki świadomości:::... wędrowiec do świtu
http://www.obemania.pl/
KOCHAM WAS :)

Post N paź 18, 2009 1:37 pm

wczoraj podczas oglądania "Skarby Narodów" rozmyślałem sobie jak by tu wyjść z ciała i co robię zle że nie moge dostać się "astralnego świata". Zwróciłem uwagę na pewne zdanie: "Edison wykonał około 2 tysiące prób zanim udało mu się zaświecić pierwszą żarówke" Początkowo nie zwróciłem głebszej uwagi na to. Potem usłyszałem to samo jeszcze 2 razy w audiobook. Pewnie to zbieg okoliczności ale pomyślałem że może to mieć jakis związek z mtj bo ostatnio, dość mocno domagałem się pomocy o wyjście.

Post N paź 18, 2009 4:50 pm

Neithan - to by było trochę dziwne jakby Twoja wyższa jaźń sterowała programem w TV.
Wg. mnie jesteś trochę przewrażliwiony(normalne ;) ).
Skoro dopiero zaczynasz to z pewnością jesteś cały tym pochłonięty i wszystko kojarzy Ci się z jednym (OBE oczywiście :D )
My eyes feel so heavy when the stars are calling me
- Join with us eternally -
I'm falling in deep trance and my powers are weakening
I'm falling in a world between dreams and reality

Post N paź 18, 2009 5:15 pm

pewnie masz racje michalh. Nie mam dystansu do tego :mrgreen: ale
"to by było trochę dziwne jakby Twoja wyższa jaźń sterowała programem w TV. " można odczytać z drugiej strony. totalna jażń kazała mi oglądać ten film akurat w tym momencie :D

Post N paź 18, 2009 5:58 pm

i podpowiedziała na co zwrócić uwagę :)
...:::dać się ponieść i wylądować na drugim brzegu rzeki świadomości:::... wędrowiec do świtu
http://www.obemania.pl/
KOCHAM WAS :)
Poprzednia strona

Powrót do Pomocy-Help!