Witam was moji Drodzy :)
Jestem Maciej Piotrowski zwany też Nonex (dla przyjaciół Noni) pochodzę z Lublina ahh ten Lublin miasto cudów
Niżej napisze jak tutaj do was trafiłem i jak to wszystko się zaczęło jeśli ktoś pragnie znać historie kolejnego przebudzonego.
Zawsze w życiu starałem się być pozytywnie nakręcony i patrzeć jakby nie racjonalnym okiem na to co nas otacza czasem wędrując wyobraźnią poza znane ludzkości krainy. Moja historia rozpoczęła się z początkiem roku 2010. Do tej pory nie miałem pojęcia ze istnieje coś takiego jak ld a wychodzenie z ciała? No normalnie co za brednie bym powiedział. Czułem coś w sobie jakoś taka moc pchająca mnie w kierunku poznania czegoś więcej, czegoś co wykracza poza nasz fizyczny świat. Wiedziałem ze coś się tutaj przede mną ukrywa i muszę wiedzieć co to jest po prostu wiedziałem ze jest coś więcej. Pierwsze poszukiwania tego kontaktu z innym światem lub z czymś nie pochodzacym z tego świata prowadzili mnie w dziwne miejsca... były to strony o tematyce wywoływania duchów bądź jakieś sekty Satanistyczne z Szatanem na czele i przyzywaniem Demonów
Co ciekawe tej samej nocy kiedy bylem taki napalony na wychodzenie z ciała spróbowałem to zrobić. Leżałem zachowując świadomość z godzinę choć po pół godziny już czułem paraliż senny. Nagle poczułem ze lewituje do góry bardzo powoli odrywam się od ciała i od kanapy. Uczucie nie do opisania, niestety w pewnym momencie zacząłem się bać i cofnąłem się do ciała budząc się z silnie przyspieszonym biciem serca wiedziałem ze to jest to i uwierzyłem w to na maksa
PS: nigdy nie miałem LD nie wiem czemu ale martwi mnie To myślę ze od tego właśnie zacznę...
Pozdrawiam, Kapitan Noni