witam. na imię mi Piotrek. jestem studentem 2. roku infy (jeszcze

kwasny.gif).
odmiennymi stanami umysłu interesuję się od kilku lat (2005 bodajże. zaczęło się od pewnego arta na
http://www.tawerna.rpg.pl). jednak jak do tej pory było to związane z psychodelikami (głównie roślinnymi) i etnobotaniką. jednak jak do tej pory się nie "złożyło" (wiem wiem leń ze mnie) i nic konkretnego nie spróbowałem (może i dobrze). No może poza małym epizodem z grzybami o którym wolę nie pamiętać.
inną rzeczą jest to iż trzecią wiosnę stoi przy oknie calea zacatechichi (dream herb) - roślinka mogąca wywoływać LD.
jak na razie nic nie wiedziałem o LD, czy OOBE. właściwie tyle, że są i mniej więcej co to jest (dzięki zainteresowaniu OOBE trafiłem tutaj). siedziałem na forum hyperreala (potem też na forum "Psychodelikatesy" poświęconym szeroko pojętej psychodeliczności. adminem tam żem ci jest) i interesowałem się swoimi psychodelikami.
i właśnie na przełomie 2006/07 dzięki jednemu z wątków na hyperrealu zacząłem się interesować się bliżej LD i OOBE. coś zaskoczyło. zacząłem czytać, myszkować po sieci ...
czemu właśnie teraz (przełom roków)? - nie wiem. spytam się jak będę w POZA.
czego oczekuję po OOBE? raczej niczego wolę nie oczekiwać. nie chcę, żeby rzeczywistość rozminęła się z moimi oczekiwaniami. może chcę poczuć wolność, poznać inny świat pozbawiony krępujących nas na co dzień ograniczeń? poznać ten świat? zrozumieć siebie? nie wiem.
mam nadzieję że mi się uda i życzę wytrwałości sobie i innym podróżnikom.