Przywitaj się

Właśnie zarejestrowałeś się na forum ? Nikogo tu nie znasz ?? Opowiedz nam coś o sobie, jak masz na imię, gdzie mieszkasz, czym się zajmujesz i interesujesz, cokolwiek tylko chcesz, wybór należy do ciebie. Z pewnością pomoże nam to lepiej się poznać.

Moderator: Opiekunowie

Post Wt sie 24, 2010 9:13 pm

Re: Przywitaj się

Witam wszystkich. Mam za sobą około 20 wyjść. Od roku nie praktykuje OOBE (matura i te sprawy) ,lecz jak wiadomo ten stan sam daje o sobie znać co jakiś czas. Mam zamiar do tego powrócić. Mam 20 lat i jestem producentem muzyki elektronicznej.
Pozdrawiam Serdecznie
216 Element

Post Śr sie 25, 2010 3:47 pm

Witam
Mam na imię Tomasz mam 35 lat i o OOBE dowiedziałem się ok miesiąca temu. Przeczytałem pana Darka książkę. Mnóstwo wiadomości ze strony i na innych forach. Ćwiczę uczciwie i na razie nie powiodło mi się z wyjściem, lecz od czasu treningów mam piękne sny, takie jakich jeszcze nigdy nie miałem.
bardzo chciałbym wyjść z ciała by spotkać moich aniołów stróżów, których cały czas wyczuwam przy mnie.
p.s. Nie jestem nienormalny :)

Opiekun

Post So sie 28, 2010 11:45 am

Siema wam.
Ps Nagniot a szkoda bo tu same czuby :D

Post So sie 28, 2010 8:28 pm

Witam wszystkich gorąco. Jestem z Iławy i do czynienia z różnymi dziwnymi rzeczami zaczęły się dla mnie od 4 roku życia, kiedy to zaczęłam rozmawiać z duchem mojego zmarłego dziadka. Odkąd zaczęłam na poważnie interesować się zjawiskami paranormalnymi dowiedziałam się kilku ciekawych historii, między innymi o tym że moja mama spontanicznie doświadczyła oobe. Wtedy nie miałam jeszcze pojęcia co to jest, lecz zaczęłam szperać w internecie aby się dowiedzieć co to takiego. W końcu znalazłam. Co nieco przeczytałam i próbowałam wyjść, lecz się nie udawało. Ale mam zamiar znów powrócić do treningów i na poważnie się tym zająć. Ogólnie interesują mnie zjawiska paranormalne. Mam za sobą jedną udaną podróż szamańską i myślę że nie ostatnią. Myślę, że sporo ciekawych lekcji wyciągnę z tego forum i że poznam bardzo interesujących ludzi. Pozdrawiam : * ;)

Post So sie 28, 2010 9:06 pm

Witaj,

jak zauważył grayy, ciekawych to może poznasz, ale jakby nie było - wszyscy jesteśmy czubami, hehe ;)
A tak poza tym - miło Cię poznać. Życzę sukcesów w treningach i serdecznie pozdrawiam!
Obrazek

Post Pn sie 30, 2010 12:33 pm

siemka all... jestm nowy wiec chcial bym sie przywitac... co tu mowic? lubie wypic, spalic wasa, kopie w pile i laduje w cs-a... jestem z okolic poznania. To tyle, pzdr. :D

Post Cz wrz 09, 2010 9:11 pm

Witam Wszystkich :)
Jestem...hmm...tyle wiem,że JESTEM...co do reszty wolę nie przyklejać sobie etykietek,bo potem trudno się od wizerunku i wyobrażeń odkleić...
A poza tym kto wie CZYM jesteśmy ? Ja nie wiem...Jak ktoś jest lepiej poinformowany ,to proszę dać znać na priva ;)
OBE doswiadczyłem i to jest coś ,co zmienia ...wiele zmienia...
Pozdrawiam :)

Post Pn wrz 13, 2010 9:17 pm

witaj:D ja na pewno jestem czubem, wiec juz cos wiem:D pozdro:P :D

Post Pn wrz 20, 2010 2:56 pm

Witam, jestem Rafał mam niespełna 19 lat i denerwuje mnie system w jakim funkcjonuje całe ludzkie społeczeństwo :)

Opiekun

Post Wt wrz 28, 2010 6:17 pm

ravaeleven napisał(a):Witam, jestem Rafał mam niespełna 19 lat i denerwuje mnie system w jakim funkcjonuje całe ludzkie społeczeństwo :)

Witaj :) Jedynym wyjściem jest hmm... zmienić podejście do systemu, w jakim funkcjonuje całe ludzkie społeczeństwo. Zaoszczędzisz na zdrowiu. Ten system stworzyli ludzie i ludzie mogą go zmienić, gdy się zdewaluuje. Jak widać system ma się dobrze, gorzej z ludźmi, którym on nie odpowiada ;)
Nie pozbędziesz się swoich demonów, dopóki nie pogodzisz się z tym, że wraz z nimi odfruną również anioły. (Sheldon Kopp)

Post Śr wrz 29, 2010 10:20 am

Zbyt wiele nerwów już w życiu straciłem na zbyt wiele niepotrzebnych spraw i nauczyłem się olewać części systemu jak i inne rzeczy które uwagi i czasu warte nie są :)

Post Śr wrz 29, 2010 7:37 pm

Witam ...

Post Śr wrz 29, 2010 9:28 pm

Witaj BelleLuna!
Jesteś taka skromna czy takim leniuszkiem? ;)
W każdym bądź razie witamy Cię gorąco! :D
Obrazek FREE TIBET
Just do it! - Seung Sahn Obrazek

Post Cz wrz 30, 2010 12:01 pm

Witam!
liczę sobie 24 wiosenki (a właściwie dlaczego nie mówi się lata, jesienie albo zimy?...) w każdym razie całkiem niedawno zupełnie przypadkowo dowiedziałam się o istnieniu czegoś takiego jak OOBE czy LD... zaczęłam szukać w necie jakiś informacji i w taki oto sposób trafiłam tutaj :D wciąż jestem bardzo zielona w temacie, ale mam nadzieję, że jako bywalcy forumowi i znawcy tematu pomożecie mi zrozumieć więcej :)

pozdrawiam

Post Cz wrz 30, 2010 12:39 pm

Hej! Witaj wśród Obemaniaków :D
Na pewno ktoś odpowie Ci na pytania związane z Oobe czy LD.
Poza tym jest wiele już zadanych pytań na naszym forum i udzielonych na nie odpowiedzi. Zachęcamy Cię z zapoznaniem się z działem dla początkujących.
Obrazek FREE TIBET
Just do it! - Seung Sahn Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Przedstaw się